美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

禁止訪問

大宅

Bingb 發表於 17-5-24 09:55
有冇JM join 過?可以分享下邊間有效又唔呃人?

想試,想了解多些!
我join 過$999腋下,冇收多錢!埋單$999一個月脫一次,已經脫左7次,生得好慢,佢限期一年!有見有些公司3百幾好平,不過好似好難book 所以無未試過!!我朋友就join 全身任脫!!

禁止訪問

水晶宮

under arm$980永久保養, 頭6次每6星期去一次, 之後每2個月去一次, 去10次左右就脫哂, 冇限期, 如果仲有需要可以再book, 冇俾人sell過任個treatment。
我係做哂10次underarm, 再主動join埋upper lip, 都係永久plan。

朋友o係另一間$3xxx, join左under arm + upper lip都係永久任脫。

以上兩間都係用GentleLase Pro 755nm機

做其他部位我就唔清楚喇...現在好多公司都用755, 做細部位都係$1,000以下包永久, 唔覺得會呃人...永久plan, 佢想你快d脫完唔好霸住個位, 所以冇可能會拖住求其打...除非係佢d機本身就要打好多次先脫得哂....所以呃o既成份唔高, 反而係要留意用咩野機

水晶宮

同埋我未試過好難book/ book唔到, 因為每次做完都會book定下一次, 未試過唔俾你book。我做facial treatment都係架, 會book 定兩個月o既期, 點都霸左先, 再mark實美容師。

但如果你book左, 又想再改期, 又太short notice (less than a month), 人地個schedule都好full, 好難攝到個心水期俾你, 呢個情況唔出奇, 但我覺得唔關美容院事, 係自己要臨時改期冇辦法啦...除非間店太不受歡迎長期有吉位俾人ad hoc攝期, 咁都有問題啦...

禁止訪問

大宅

Elenalan 發表於 17-5-25 12:56
under arm$980永久保養, 頭6次每6星期去一次, 之後每2個月去一次, 去10次左右就脫哂, 冇限期, 如果仲有需要 ...

有興趣,可pm information 嗎

水晶宮

Eisenach 發表於 17-5-25 13:51
有興趣,可pm information 嗎
唔使PM, 我講果兩間係Cutis和Lumiere, 仲有A plus都係有永久package (唔記得join3次定4次就包永久), 仲有Dermes, Medilase呢兩間應該貴好多, 以上都係用755nm。但應該只有Lumiere, Medilase, A plus係用新機GentleLase Pro LE 755nm, 其他可能係舊d型號或其他牌子機。
價錢和機種最新情況可以自己逐間打去問, 因為我d資料唔一定update。
如果唔怕煩, 唔好去哂一間做脫毛, 用盡新客首次優惠, 逐間格價, 唔同部位去唔同公司做, 邊間平咪去邊間。

禁止訪問

禁止訪問

水晶宮

Bingb 發表於 17-5-25 14:12
好詳細!
想脫小腿毛,知不知邊間有$9xx等這種優惠?好似脫小腿毛一般較貴。Muxxx就平均$380一個月,做十 ...
$9xx呢d應該只係for細部位: underam, upper lip, v line, fingers...

我都係果句
"價錢和機種最新情況可以自己逐間打去問, 因為我d資料唔一定update"

Muxxx我就唔會考慮喇, 浪費時間...除非o係正自己屋企樓下有一間, 隨時行落去做, 否則車錢時間都浪費

禁止訪問

回覆樓主:

禁止訪問

禁止訪問

伯爵府

我之前係Dermes做咗兩part,之後有人介紹去啲細間啲做小腿$488,但係808機,佢有講可加錢轉機,不過我冇問幾錢,做咗2次,我純粹貪平試下,唔知有冇效果!
我而家都想搵啲平平地做手

珍珠宮

Bingb 發表於 17-5-25 12:46
你join邊間?
腋下幾年前join Mxxxx, 當時promo 幾百,彩光,做幾次都冇乜毛了。
你朋友全身任脫幾錢,邊 ...
朋友 Mxxxx 做完, 話唔得 毛毛仲有生出來

大宅

Elenalan 發表於 17-5-25 14:01
唔使PM, 我講果兩間係Cutis和Lumiere, 仲有A plus都係有永久package (唔記得join3次定4次就包永久), 仲有De ...

我5年幾前Aplus lower arm, 2000@, 做左4次就包永久咁。送埋手指。
之後我生B,到e家仲有少少。

大宅

Bingb 發表於 17-5-25 12:46
你join邊間?
腋下幾年前join Mxxxx, 當時promo 幾百,彩光,做幾次都冇乜毛了。
你朋友全身任脫幾錢,邊 ...

我join 呢間唔係好出名我一直幫襯開!中意佢對我老實!唔hard sell佢價錢比起其他公司貴D。旺角區,需要介紹在介紹你,我朋友join 全身2萬任脫!現在好多廣告,不過要分享又要tag. 人,太麻煩,所以我無考慮!

複式洋房

夏天要Sell脫毛呀!

首頁

尾頁

跳至