網購天地

跳至

首頁

尾頁

男爵府

頭先下午4點幾,我用手機淘寶app 既hk 支付寶加入一張中銀信用卡,比左4十多rmb,點知出現付款異常,比唔到錢,咁我去訂單狀態到睇係比唔到錢的,但係我收到信用卡過數既SMS,我立即問間淘寶店既客服,佢地話係未付款既,我立刻打去中銀,個大陸口音既男人超沒禮貌,話係過左數,但是呢d問題要搵淘寶,好啦⋯⋯我online 問「小密」,佢又話搵支付寶中心,我online 搵支付寶中心,個d自動回覆完全都唔係個回事,終於我google 左香港淘寶電話號碼,同佢講以上情況,佢又話幫我轉去支付寶個電話,要有心理準備等好耐同cut -線!
終於我等左半個鐘,唔等啦!再問下間淘寶店既旺旺仲係收唔到錢,我就明天再問
原來出起事黎,係好煩既,好無助既!

男爵府

回覆樓主:

淘寶電話:30183601

支付寶電話:22453201

侯爵府

親子王國15週年勳章

回覆樓主:

pps都有類似問題,等下,參考pps,應該過幾日會退款

侯爵府

昨天及前晚618我用pps, 又說付款失敗的。(入了密碼)。

但看"我的訂單,付了款"。這兩天,taobao 傻傻地。

侯爵府

回覆樓主:

以前用pps都試過, 户口扣咗$而淘寶顯示未付款, 其實店主唔知詳情因係淘寶中間hang咗, 後來隔冇耐又顯示已付
或者你logout再入去睇吓,可能過咗又可能已退回, 淘寶我未試過失過款, good luck

子爵府

虎到金來勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

回覆樓主:

我係618晚京東店買野有一單都係咁,明明付款成功過咗數,但最後系統取消我張單,客服話收唔到錢取消咗單,但我收到銀行sms話付咗款,宣宜家都唔知點!

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至