婦女醫護

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 我的育兒心得勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆 moonlight9198 的帖子

問過好多藥房都無,請問你在那間藥房買的?

瑪瑙宮

chonghoiman 發表於 17-7-2 11:10

問過好多藥房都無,請問你在那間藥房買的?

呢枝唔記得係咪之前醫生開既。但出面唔係間間有得配都唔奇。冇入貨就冇。中間果枝。我都間中會用。效果唔差。響R字頭藥房買既。
第一枝係政府醫生開。效果麻麻。

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 我的育兒心得勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

因這藥膏我好耐以前醫生開比我醫手爛, 好似濕疹咁! 現在手又番發,醫生移民了 ,睇左好多其他醫生都話冇佢診所冇這藥膏,其他藥膏醫唔好!謝謝你回覆,我去二手市場徵下,睇下有冇jm有這藥膏唔用,可以賣比我!

瑪瑙宮

chonghoiman 發表於 17-7-2 11:40

因這藥膏我好耐以前醫生開比我醫手爛, 好似濕疹咁! 現在手又番發,醫生移民 ...

你試下去旺角。高華大藥房。佢係最多最齊藥既藥房。但星期日休息。你上網search 。打去問下有冇?
我剛幫你問。我相熟既藥房。話廠唔出。第2隻藥。係同第3隻藥。成份一樣的。我剛問左。

男爵府

謝謝你的幫忙!

首頁

尾頁

跳至