醫護健康

跳至

首頁

尾頁

洋房

唔知係咪近年轉左工,返工個地方又近馬路空氣好差.搞成日好大壓力,訓得好差,一星期有1-2日完全失眠天光先訓到...
又唔想食安眠藥,巴士廣告果隻甜睡寧又唔知有咩成份
有冇jm有d天然又簡單既方法可以容易訓得好d???

男爵府

For your reference:-
http://www.master-insight.com/%E9%83%BD%E5%B8%82%E4%BA%BA%E5%85%A5%E7%9D%A1%E5%A6%99%E6%B3%95/

洋房

有陣時收工返到屋企太攰,已經無心機仲浸腳

複式洋房

回覆 share姐 的帖子

可以試下食D有藍綠藻成份既天然食品我媽媽食完之後訓得好左

大宅

出去做按摩RELAX 下..

大宅

sususum 發表於 17-7-7 14:07
出去做按摩RELAX 下..
除左出去按摩,其實都可以試下天然芳療.

大宅

赤靈芝幫到妳,仲可以護肝,抗敏,解毒

洋房

回覆 kaka0503 的帖子

咩野來

洋房

sususum 發表於 17-7-7 14:12
除左出去按摩,其實都可以試下天然芳療.
幾錢到太貴又要收工過去好似太CHUR

禁止訪問

大宅

GNC有隻助睡眠嘅糖可以試下,瞓前放脷底就得,唔係藥黎,我之前都失眠得好厲害,食完慢慢就冇再失眠啦

洋房

kaka0503 發表於 17-7-6 10:26

可以試下食D有藍綠藻成份既天然食品我媽媽食完之後訓得好左
可唔可以比多D資料? 邊度買, 幾錢?

複式洋房

Ligiccherry1 發表於 17-7-12 13:13
可唔可以比多D資料? 邊度買, 幾錢?
牌子叫Stemtonic,藍綠藻個隻,我上佢個官網到買,幾錢就要睇你要買咩size

別墅

千其吾好食安眠藥,會成癮,嚴重更會致癌⋯
我食緊果隻,幾好,我去旅遊一定要帶佢⋯
冇副作用、訓前擺係脷底就得,吾係藥黎⋯
類似糖咁,好細粒⋯又方便⋯
佢係幫助改善睡眠, 佢裡面成份係退黑激素,
曾經蘋果動新聞都有報告過有關退黑激素,
可以改善睡眠, 幫助身體器官修復⋯

洋房

多謝各位JM,
唔夠訓搞到我成日心跳快左,,,我上星期開始食藍綠藻,,個心定左好多,
雖然仲係有D難入睡,不過深層睡眠長左 (買左隻手錶CHECK心跳)

試多排睇下係咪WORK先,一星期應該未咁明顯

禁止訪問

禁止訪問

男爵府

環保接龍勳章

回覆樓主

試下melatonin

洋房

我爸爸中左風之後都係長期失眠,食左只天然既保健品宜家好好多,值得一試。但呢到系米唔可以開名?

洋房

share姐 發表於 17-7-4 10:08
唔知係咪近年轉左工,返工個地方又近馬路空氣好差.搞成日好大壓力,訓得好差,一星期有1-2日完全失 ...

我自己都經常失眠,我自己就用緊一隻天然嘅保健品,食左只要你放鬆心情,之後就會幫助你加強深層睡眠程度,如果你成日訓覺都發夢,證明你係淺層睡眠。

首頁

尾頁

跳至