美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

我係日本買左c10,對我黎講好用,keep住揸,白左。

大宅

用完無咩效果

水晶宮

畀面勳章

回覆樓主:

我用好work呀! 成面大粒瘡不停翻發又有凹凸窿。之前用gel plus搞到爛面, 憎死gel plus!!! 自此之後我係咁買護膚品想整番好塊面,連中藥面膜都試埋,洗咗好多錢,仲要冇乜用
咁啱近排唔知邊度見到有人講c20. 姑且試吓啦,買咗支c10。 竟然用咗幾日,塊面啲石頭瘡竟然平晒。嗰幾粒已經出咗幾個月唔走㗎啦! 仲有啲印,淡咗好多! 同埋毛孔細咗好多。早幾日我仲走去買埋其他精華嗰啲,洗咗$2000幾 不過有效既都值得嘅。做facial都唔平啦!

王國會長

虎到金來勳章 牛年勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 王國會長 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

我用緊C10, 我覺得work㗎,我只係夜晚用, 之前成日爆瘡, 但用咗之後少咗, 仲淡咗啲印, 會keep住用

每日望住佢哋就充滿力量啦!

大宅

vickymok717 發表於 18-3-9 15:02
我用緊C10, 我覺得work㗎,我只係夜晚用, 之前成日爆瘡, 但用咗之後少咗, 仲淡咗啲印, 會keep住用 ...

我開頭用完1支c10,轉用c20用了差不多2個月,係白左少少,斑就唔覺淡

男爵府

上次做85折買了一支C10,我無瘡,但覺得皮膚變細緻了,好好,想再試C20,聽話可以淡斑,但如果淡不到斑,還是用C10吧,價錢便好多。

子爵府

回覆樓主

試咗冇效

男爵府

c 5用過無乜用
後來轉c10 keep 住用一排 係白咗
不過我每次滴好少 試過滴太多 塊面好拿

禁止訪問

男爵府

回覆樓主:

no use

複式洋房

jk0925 發表於 17-12-6 22:01
我之前未用過,今年暑假自己去日本買咗一支c20試,早晚擦,用完一支覺得白咗少少,我本身皮膚偏黑,上月同 ...
你好,請問尼支obagi同萬X的dermacept有什麼區別,還是它們是一樣的?

男爵府

好媽媽勳章

goodbbs2013 發表於 18-5-23 10:43
你好,請問尼支obagi同萬X的dermacept有什麼區別,還是它們是一樣的?

功效一樣,只係牌子名有分別。

王國會長

虎到金來勳章 牛年勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 王國會長 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

goodbbs2013 發表於 18-5-23 10:43
日版同港版

複式洋房

回覆 jk0925 的帖子

THX,我在日亞買左支obagiC20,7300yan,對比左萬X的,我以為自己買左雜牌一直不敢用,現在可以放心用了

複式洋房

回覆 vickymok717 的帖子

thx

王國會長

goodbbs2013 發表於 18-5-24 10:37

THX,我在日亞買左支obagiC20,7300yan,對比左萬X的,我以為自己買左雜牌一直不敢用, ...
日亞係邊度? 我想買呀

禁止訪問

伯爵府

回覆樓主

用左c10 約十日
點解搽落塊面會有暖暖地既感覺

男爵府

goodbbs2013 發表於 18-5-24 10:37

THX,我在日亞買左支obagiC20,7300yan,對比左萬X的,我以為自己買左雜牌一直不敢用, ...

請問日亞在哪裡?Tks

男爵府

jk0925 發表於 17-12-6 22:01
我之前未用過,今年暑假自己去日本買咗一支c20試,早晚擦,用完一支覺得白咗少少,我本身皮膚偏黑,上月同 ...

請問日本哪裡買?Tks

首頁

尾頁

跳至