家事百科

跳至

首頁

尾頁

別墅

尋日有人上屋企demo部pro 佢aqua吸塵機,覺得都幾好,有興趣買。

但想請教真實用家幾個問題:

1. 佢地教要每次用完就倒水,係唔係一定要呢?定會一盤水用到肉眼覺得好污糟先?

2. 微細垃圾可以就咁倒落廁所,但大件垃圾例如頭髮、餅乾碎等等無理由倒埋落廁所。係唔係要自己用手撈出來呀?咪好麻煩?

3. 部機身都幾重唔能夠一手拎住一手拎扒頭,你地覺得佢跟機果條管夠長嗎?會唔會好難拎?

4. 用完部機你地仲有無拖地/抹傢俱呢?

5. 有無試過壞機要叫人上來整?服務OK嗎?會唔會咩都要加錢咁呀?

謝謝大家先!

複式洋房

Pm

clpapa  請勿在版面留下 pm 或 email 或索取資料 等相關字句,否則本文將會被關閉  發表於 17-7-22 08:31

版主

2018復活節勳章 版主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

版主溫馨提示:
請勿在版面留下 pm email 索取資料 相關字句,否則本文將會被關閉,謝謝合作
我們不會單純跟據指定字眼出現才會封帖, 如版面累積一定數量無可讀性回覆,版主亦可能將主題關閉

複式洋房

I want to know too
Thx

複式洋房

May i know as well?

民房

May i know as well?

大宅

回覆 totopi77 的帖子

我都買左好幾年. 但用就真係好少. 覺得好麻煩. 每次都要拎d配件出黎駁.

1. 佢地教要每次用完就倒水,係唔係一定要呢?定會一盤水用到肉眼覺得好污糟先?
我會倒架. 每次都會洗返去. 又係覺得好煩0既地方. 又洗又抺

2. 微細垃圾可以就咁倒落廁所,但大件垃圾例如頭髮、餅乾碎等等無理由倒埋落廁所。係唔係要自己用手撈出來呀?咪好麻煩?
我會用手撈返d頭髮嗰d

3. 部機身都幾重唔能夠一手拎住一手拎扒頭,你地覺得佢跟機果條管夠長嗎?會唔會好難拎?
個機好重. 唔可以一手拎住. 條管都夠長0既.

4. 用完部機你地仲有無拖地/抹傢俱呢?
有再拖地架.

5. 有無試過壞機要叫人上來整?服務OK嗎?會唔會咩都要加錢咁呀?
好少用. 未試過壞.

唔好意思. 成12月先回應你. 唔知你最後有冇買.

首頁

尾頁

跳至