自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

hashtag影視迷勳章

今日上左架巴士,平時10-15分鐘會到總站,但呢個司機開足35分鐘先到. 一條直路前面綠燈又冇車,慢慢開好似冇踩油咁,開到埋去轉左紅燈過唔到,差唔多個個燈位都係咁,連遲一班嘅車都過埋佢

珍珠宮

畀面勳章

回覆樓主

我試過坐著架叮叮都快過佢嘅

侯爵府

Catrabbitc 發表於 17-7-12 23:28
今日上左架巴士,平時10-15分鐘會到總站,但呢個司機開足35分鐘先到. 一條直路前面綠燈又冇車,慢慢開好似 ...

好耐之前試過一次,嗰時嗰條巴士線仲有冷氣車同冇冷氣車(熱狗), 啱啱嗰班車係冇冷氣,本身車程大約40分鐘,嗰個司機渣得勁慢,時速約30左右,超過1個半鐘先到,成倍時間! 途中有乘客頂唔順鬧個司機。

子爵府

BK Milk勳章

回覆樓主

我都試過 屯門出九龍,平時朝早/夜晚搭30—45分鐘,個次晏就搭坐個成個鐘 龜速咁

大宅

今日上左架巴士,平時10-15分鐘會到總站,但呢個司機開足35分鐘先到. 一條直路前面綠燈又冇車,慢慢開好似 ...

有……伯爺婆都行得快過架老爺巴士

伯爵府

會唔會係新手

禁止訪問

回覆樓主:

子爵府

有,又係下一班都過埋佢
係高速公路開到40Km
試過幾次都係咁
之後見到佢會等下一班

珍珠宮

回覆樓主:

試過
慢到暈
唔明點解要咁慢囉

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

回覆樓主:

試過.........超級慢慢慢~

明明綠燈都要慢駛到黃燈停,司機明顯不想早回總站,應該是就佢更期時期,但就要全車乘客,一同浪費大家寶貴時間~
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

namnamnamlolo 發表於 17-7-13 08:51
試過
慢到暈
唔明點解要咁慢囉

100% 係扮野塞車,想走少轉車~
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

公爵府

牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

試過,成車人都投訴,司機話佢第一日行呢條線

首頁

尾頁

跳至