跳至

首頁

尾頁

洋房

有無人有小朋友起果到上?
我個仔下年K1 每次行過呢間都覺得好靚
但爬過下文又好似唔太正面咁?
有朋友去過monkey tree又話好似無乜用咁

大宅

回覆樓主

聽講係收費幾貴下

大宅

我女讀左一年,如果你想快速有成果就真係唔適合你,老師係以前萊菌Net teacher,係慢慢打基礎式教學,貴就真係幾貴,每星期1堂 $3300 3個月值不值就見人見智

洋房

eddychuchu 發表於 17-7-23 08:37
我女讀左一年,如果你想快速有成果就真係唔適合你,老師係以前萊菌Net teacher,係慢慢打基礎式教學,貴就真係 ...

咁你個女讀左一年 有無多左講英文?

洋房

eddychuchu 發表於 17-7-23 08:37
我女讀左一年,如果你想快速有成果就真係唔適合你,老師係以前萊菌Net teacher,係慢慢打基礎式教學,貴就真係 ...

其實我希望搵到間培養小朋友愛上英文, 唔抗拒唔怕講 主動多d接觸英文既,,,元朗好多間真係唔知點揀

大宅

起碼對住老師溝通到,仲有係小班教學,2個老師 4個學生

洋房

eddychuchu 發表於 17-7-23 10:12
起碼對住老師溝通到,仲有係小班教學,2個老師 4個學生

明白,thanks
不過沈日我個fd起媽媽group 到話又係有個萊茵Net teacher起徐澤林小學附近開左間? 唔知係咪同一個 不過butterfly milk 同徐澤林又有d距離wo

大宅

應該唔係啦,你可以上facebook了解下

https://www.facebook.com/ButterflyMilkCreativeEnglishSchool/

大宅

bbmamami 發表於 17-7-23 10:52
明白,thanks
不過沈日我個fd起媽媽group 到話又係有個萊茵Net teacher起徐澤林小學附近開左間? 唔 ...

唔係同一個⋯butterflymilk開左好幾年La

徐澤林小學格離果間係岩岩開⋯老師之前係加州萊茵、辭左職有一段時間之後一直全職上門教

洋房

Panina 發表於 17-7-23 11:26
唔係同一個⋯butterflymilk開左好幾年La

徐澤林小學格離果間係岩岩開⋯老師之前係加州萊茵、辭左職有一段 ...

咁多萊茵老師出黎教既我仲以為同一間~我再慢慢研究下邊間適合我個仔

大宅

bbmamami 發表於 17-7-23 11:42
咁多萊茵老師出黎教既我仲以為同一間~我再慢慢研究下邊間適合我個仔
...

我兩個女都係跟徐凙林小學新開既The Treehouse的Teacher Michael 學英文兩年,大囡之前K1響加州萊茵讀,平時都好怕醜,見到佢喜歡同Michael玩,知佢吾教萊茵就塭佢上門補習,一開始教phonic我覺得好重要,現在大囡升小一有些生字未見過都會自己拼音讀出
來,今年初考左Trinity grade 2拎到Distinction,可以同考官對答到平時實用英語,平時同妹妹響屋企玩煮飯仔亦可用英語對話,今年叩門成功入到元官小,所以我地對Teacher Michael 教學方法好滿意

複式洋房

alvinababy 發表於 17-7-23 22:54
我兩個女都係跟徐凙林小學新開既The Treehouse的Teacher Michael 學英文兩年,大囡之前K1響加州萊茵讀,平 ...

請問他收費如何,一個星期上幾堂?

大宅

hijt 發表於 17-7-24 07:48
請問他收費如何,一個星期上幾堂?

價錢應該同butterfly milk差不多,2字開頭,Net teacher 教好處係小朋友由細學起講起來會有鬼佬腔,吾會好似我地上一代甘本地英語腔,佢依家應該一星期一堂,你可以上fb望下The treehouse 打電話問詳情

洋房

我兩個女都係跟徐凙林小學新開既The Treehouse的Teacher Michael 學英文兩年,大囡之前K1響加州萊茵讀,平 ...

Thank you !我一陣落去問下我就係想培養我個仔由細鍾意講英文

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

請問他依家仲有冇上門教?可以pm 聯絡電話嗎?

大宅

yingying124 發表於 17-8-18 01:21
請問他依家仲有冇上門教?可以pm 聯絡電話嗎?

冇上門教啦,全部要去佢Centre上課

男爵府

回覆 bbmamami 的帖子

有無K1小朋友想JOIN THE TREE HSE?問過TEACHER要2個相同程度小朋友先考慮星期六下就開班.THANKS!

大宅

Bigbigc 發表於 17-8-29 14:25

有無K1小朋友想JOIN THE TREE HSE?問過TEACHER要2個相同程度小朋友先考慮星期六下就 ...

我囡K1,請問幾錢一個月?一星期要上幾多堂?

男爵府

開心吸收勳章 畀面勳章

Bigbigc 發表於 17-8-29 14:25

有無K1小朋友想JOIN THE TREE HSE?問過TEACHER要2個相同程度小朋友先考慮星期六下就 ...
星期六中午果堂你上唔到?我報左果堂

男爵府

開心吸收勳章 畀面勳章

babyoj 發表於 17-8-30 02:15

我囡K1,請問幾錢一個月?一星期要上幾多堂?
上一至兩堂都可以,睇下有無位學費正常價

首頁

尾頁

跳至