親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 BK猜猜猜慶中秋

wai001 發表於 17-9-21 20:13
http://beautyexchange.com.hk/mobile/blog/blog_detail.php?blog_id=214140

‭出走東京※※ 河口湖‭酒 ...
多謝資料

伯爵府

wai001 發表於 17-9-27 19:20
這個超有用,值得詳細「爬文」!!!
感激!

伯爵府

伯爵府

wai001 發表於 17-10-21 18:40
http://www.weekendhk.com/japan/%E6%9D%B1%E4%BA%AC-%E8%97%A5%E5%A6%9D-osdrug/

【爆買精明眼】東京藥 ...
Thanks.

伯爵府

wai001 發表於 17-10-25 18:24
【#GOtrip熱話】安倍贏大選後,日圓兌港元跌至6.86,稍早創低位到6.84,中午升返少少到6.86!每次見Yen跌都 ...
上星期6.9幾時,我老公唱咗D日元,唱完就跌,佢真係一盞明燈,佢打算會再入貨,溝吓貨咁,大家留意吓之後會唔會再跌.

伯爵府

回覆 wai001 的帖子

wai001同各位,我去完東京已回來了,返到公司好多野做好忙.

伯爵府

Tigger2012 發表於 18-1-1 16:39
請問池袋大都會酒店,如3人床房,3張床size是否都一樣,如我3大1小(10歲),是否唔夠瞓?因我亦都Hold了另一間酒 ...
我住果間係兩張單人牀加一張牀(比單人牀細D),4個人冇可能夠瞓.
夠空間開匧(兩大一小).

伯爵府

wai001 發表於 18-1-17 17:59
我地剛confirm & buy airline + 民宿, CNY 飛去九州福岡!
看來你真係生成一條旅遊命
等睇你既油雞

首頁

尾頁

跳至