自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

(copied from the following link)

http://www.discuss.com.hk/viewth ... tra=page%3D2&page=1

岩岩o係藍田間屈記度行街

無意中比我發現我的美麗日記面膜兩塊裝$8

淨係得紅酒同蘆薈,我即刻買左十盒

傻架...平到笑

要買就快d啦,唔係淨得好多咋

-----------------------------------------------------------

updated:

岩岩一出完post就睇下其他post啦

點知比我發現...原來自己買左'我的美麗印記'

be careful all

禁止訪問

大廚勳章 畀面勳章

水晶宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

原帖由 小華子 於 09-2-1 18:16 發表

(copied from the following link)

http://www.discuss.com.hk/viewth ... tra=page%3D2&page=1

岩岩o係 ...

唔係咁衰呀 ?? 咁都賣翻版 ???

日記係有條好似鎖匙咁架 ,

佢就真係印記喇 , 有隻大腳板係到 !!!

琥珀宮

畀面勳章

屈記咁做生意都有架? 奸商! 唔怪之得佢老板咁富有!

大宅

有無攪錯呀!算唔算老翻,拿拿聲退貨攞返錢好喎!

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

大宅

阿李生祺下D公司差不多啦, 百佳又係咁,屈人寺都係咁.

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

咁鬼衰架~~~擺明博你地唔睇就買啦
我係bebu mama~~我同bebu baba都好鍚bebu bb架~~bebu b你快d來啦!!!!be~~bu~~be~~ bu~~

水晶宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

原帖由 魚生 於 09-2-1 19:09 發表
可能好好用呢^^

都係咁話啫 ,

可能我先入為主啦 ,

不過論包裝同顏色 , 佢確係抄襲得好緊要 !!!!!!

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

我都以為係我的美麗日記 ??!?!?!??!!!!! 成個包裝有99%相似 ?!?! 可惡!!!

珍珠宮

2024年龍年勳章

真有其事?@@"""

伯爵府

2024勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

憑單去屈人寺退貨啦~~直頭同佢講買錯左!
大帽山下某條村落黃色的小屋,住有羊爸爸ammy、羊媽媽sandy、羊哥哥reego、羊細佬ricky!

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

係啦, 簡直係a貨, 可惡!
原帖由 牛精仔 於 09-2-1 08:50 PM 發表
我都以為係我的美麗日記 ??!?!?!??!!!!! 成個包裝有99%相似 ?!?! 可惡!!!

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

唔抵得人地(慢O)有獨家代理!!!

禁止訪問

大宅

Namaste

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我初頭睇都以為係日記wor~~~~~

王國長老

王國長老

請問日記好用嗎?
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至