懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

唉........尋日去做oscar 頸皮fail..... 我完全接受唔到....做左nifty report又未有.....點算....

別墅

mingmingho 發表於 17-8-11 09:59
唉........尋日去做oscar 頸皮fail..... 我完全接受唔到....做左nifty report又未有.....點算.... ...

只可等報告出,我7月尾做唐氏,頸皮正常但血報告計出黎話我唐氏高危,之後我提早做T21 ,結果平安過關。
完全明白你現在的心情,因我當初等報告個幾日都係行唔安食唔落,俾d信心自己同bb啦,加油呀

大宅

唉........尋日去做oscar 頸皮fail..... 我完全接受唔到....做左nifty report又未有.....點算.... ...

唔使擔心住啦 oscar度頸皮未必準
Nifty report幾時有呀?
祝順利

大宅

yokoyo 發表於 17-8-11 12:03
只可等報告出,我7月尾做唐氏,頸皮正常但血報告計出黎話我唐氏高危,之後我提早做T21 ,結果平安過關。
完 ...

係呀⋯⋯真係做咩都無心機....

大宅

siuyiubb1024 發表於 17-8-11 12:07
唔使擔心住啦 oscar度頸皮未必準
Nifty report幾時有呀?
祝順利

Nifty 要等到下星期二...... 下星期一再打去睇下會唔會早啲啲有

洋房

我都係等緊nifty 報告出,呢段時間好擔心

大宅

回覆 mingmingho 的帖子

我都上星期才擔心完,做完T21每天都好緊張等接電話bb頸皮2.8cm,唐氏高風險1:110
還好檢查出來低風險全正常,真的被政府的數據嚇死了
希望大家都沒事

大宅

kumi0628 發表於 17-11-6 07:01
我都係等緊nifty 報告出,呢段時間好擔心

除左想時間快啲過無咩想做......

首頁

尾頁

跳至