自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

大宅

事緣我尋日個帖,(有興趣 按此)大家都知道張床到凌晨未送到貨後,客服十問九唔知後又一火滾作,

床送到了(床褥話供應商放假咩都唔知,今日又係無得訓。)安裝後,見櫃開到無甩就簽字,然後,又瀨野了。本應一塊過既床屏

大家自己睇有圖有真相,

我發誓以後唔會去實惠買傢私。

=====綜合JM意見。遇到問題方法======

購買前:

如真的要購買,選擇紅蘋果系列。買時確定存貨跟日期。(有JM話工X會都有,平一點但未知質素)

收貨時:

幾忙都好,一定要好好檢查,有咩問題,未搞好都唔好簽紙收貨,裝修師博唔SO你打去CS,因為有JM說他們是外人送貨,質素不一以及不清楚情況。

收貨後:

有咩問題打去俾CS,如果唔通,打去富總機, 個度一定會有人覆你。

退款:

CS不願意,你直接殺去買果間店,直接對人。

想投訴:

消委會唔得就去小額,不過會花時間,看個人需求。

人有種共性,就是當自己正在進行的事情的合理性受到挑戰時,往往不能理性地思考,而是盡力去蒐集證據,提出質疑,試圖證明自己這麼做沒毛病.

我說的是我.

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

確火滾,
又要打千萬個電話揾人處理

子爵府

回覆樓主:

可否退貨?

大宅

回覆 cindy618 的帖子

自從在實惠買傢私後我的生活~---》

nieualma    發表於 17-8-24 17:13

人有種共性,就是當自己正在進行的事情的合理性受到挑戰時,往往不能理性地思考,而是盡力去蒐集證據,提出質疑,試圖證明自己這麼做沒毛病.

我說的是我.

大宅

回覆 Bobo113 的帖子

依佢態度退貨應該又要搞幾個月啦 老人家無床訓 用住先 最多自己釘啦⋯⋯反正今日我放假⋯⋯

我說的是我.

水晶宮

BK Milk勳章

回覆樓主:

買現成軒琴居海馬嗰d比較好
我之前買櫃都吾夠膽實惠買
怕賴野
去左海馬買
幾好服務又好

侯爵府

回覆樓主

嘩 好彩睇左你個post 因爲我本身车諗住係實惠買幾樣傢私包括床
現在唔會考慮啦 咁差

大宅

回覆樓主

呢間嘢送貨衰到死,每次問佢係邊就話係樓下上緊黎,結果兩個鐘後先到。

伯爵府

回覆樓主:

實惠只可以買小型既野,大型要裝要送冇次掂

瑪瑙宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

朋友家姐係到訂梳化,話選上午送貨,到晚上十一點幾先送貨,好啦送到黎張梳化櫃桶爛既

大宅

回覆 bongbongpatty 的帖子

無計 老人家睇咗幾間,鐘意呢個,
不過我下次點都唔去買,海馬等我下次其他野看看,謝。

我說的是我.

大宅

回覆 lingluk1306 的帖子

幫到你我都開心的(流淚ING

我說的是我.

瑪瑙宮

BLACKYAN 發表於 17-8-20 15:36
事緣我尋日個帖,(有興趣 按此)大家都知道張床到凌晨未送到貨後,客服十問九唔知後又一火滾作,
床送到 ...

咩係床屏

大宅

回覆 2016tobe 的帖子

可能佢去咗異空間迷失了。

我說的是我.

大宅

回覆 tkop 的帖子

床頭果塊似屏風既野~

我說的是我.

大宅

回覆 Catcatlove 的帖子

真的 最大買到可以立即拎走的就好了 要送唔好亂買。

我說的是我.

大宅

回覆 dasy 的帖子

咁好有問題 真的要換貨波。

我說的是我.

民房

回覆 BLACKYAN 的帖子

你好,我是實惠的客戶服務主任,見到你遇到不愉快經歷,真的十分抱歉。請問可否留下你的訂單號碼,讓我們了解事件並盡快與你跟進事宜。謝謝!

大宅

回覆 crmg 的帖子

跟進=叫人上門檢查=約時間(浪費時間)=上門檢查費=$$$$$。咁我不如自己釘好佢。(後來我的確自己買釘釘返好)
而且,我本來都想投訴,不過貨收了老人家有得ZZZZ就算了,流程到最後到時又搞到CS們被人罵又何必。

總之,以後我及朋友也不會在貴公司買傢私,也希望你們有錢請明星代言不如搞好間公司,

有些門市店員連VIP有折,點折法都唔知,真係浪費力氣。

我說的是我.

大宅

回覆樓主

死啦我仲啱啱訂左件傢俬

首頁
12345...7

尾頁

跳至