自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆 lam133 的帖子

你講完 我再望下 真係好似
人有種共性,就是當自己正在進行的事情的合理性受到挑戰時,往往不能理性地思考,而是盡力去蒐集證據,提出質疑,試圖證明自己這麼做沒毛病.

我說的是我.

大宅

回覆 oceandeepsea 的帖子

係阿 所以 要看清楚先收貨。
人有種共性,就是當自己正在進行的事情的合理性受到挑戰時,往往不能理性地思考,而是盡力去蒐集證據,提出質疑,試圖證明自己這麼做沒毛病.

我說的是我.

珍珠宮

BLACKYAN 發表於 17-8-31 18:16
回覆 72leelily 的帖子

見JM話要在實惠買的紅蘋果,原來工會都有?

吉之島答我不出
得陳列品
去到實惠又話有存貨
之後兩日答無
可能等一個月會返
退錢要等會計部辦手續
總之一片混亂

大宅

回覆 72leelily 的帖子

可能 等一個月會返即係一個月後都唔個得定未得啦!
退$仲要會計部先出,我真心認為呢間野員工欠訓練及管理。
連無貨都唔查唔到,勁。

我說的是我.

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

BLACKYAN 發表於 17-8-31 18:21

你講完 我再望下 真係好似

仲諗住邊間惠康送貨咁衰

那唔岩有無得換成個櫃筒

大宅

惠康送貨我試過幾正常,有時買米就係靠佢啦。

如果櫃唔嚴重,打去CS佢會叫人上嚟整返,

如果嚴重可能會換俾你,不過就要好辛苦咁同佢周旋。

我說的是我.

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

BLACKYAN 發表於 17-8-31 19:09

惠康送貨我試過幾正常,有時買米就係靠佢啦。

可裝得不好,叫佢上嚟重新裝過…

見之前已遲到

大宅

到依家都未整好??如果唔得你找CSr叫人再裝啦,不過今次記得要即場檢查阿 唔得唔好簽紙住。

我說的是我.

子爵府

回覆樓主:

更新一下 :
實惠張床已經送左黎, 今日即場安裝埋, 件貨無問題, 全程唔需要勞氣聽日送埋床褥就攪掂哂 !

今次唔洗勞氣, 可能同我唔急送有關, 如果急送, 我諗都追到氣咳! 因為張床係 7月初買, 係有現貨,買果陣我話唔趕用, 預計8月中! 職員話稍後有人 call 我約時間送貨 , 但張單係無 remark 我想幾時送!

因為間屋未整好, 我一直都無約送貨! 直到8月尾先收到佢地電話安排送貨! 我有送貨部電話(唔係張單畀果個 CS 電話), 呢度唔方便post, 想知嘅 JM 可 PM 我 !

所以, 如果趕用, 分分鐘等兩個月先送到!

BLACKYAN    發表於 17-9-9 15:51

大宅

回覆 QQ70 的帖子

恭喜
看相好是正剛剛好,可能我件貨係缺貨啩,祝HAPPY~!!!

我說的是我.

別墅

我係最新苦主...個客只可以等通知幾時送貨, 話就話發單起14日內送貨, 到你同佢講點解14日仲未知幾時送貨, 就話供應商話事, 佢地唔知控制唔到就大晒...

黑店!!

伯爵府

2018復活節勳章

回覆樓主

珍珠宮

虎到金來勳章 減齡達人勳章 認識瑞士牛牛第二回 好媽媽勳章 睛靈勳章

我上個月係aeon買左張無櫃通既床,黎到廿分鐘左右就裝好啦,張床又無味幾滿意

首頁

尾頁

跳至