影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

主演: 徐玄振 梁世宗材昱 趙寶兒

918 開播新劇, 會看呀!

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

寶石宮

今天下午SBS新月火剧#爱情的温度#主演#徐玄振#、#梁世宗#和记者对谈。
徐玄振:吴海英是无法超越的,那是空前绝后的角色。贤秀是普通女子。梁世宗演了#Duel#之后变成熟了,演技真的很好。(针对现实生活中怎么看待和年下男的恋情→)其实,最近有很多年上女年下男情侣,我身边也有比我和梁世宗的年龄差距更大的年上年下情侣。周围人可能会有想法,但当事人无所谓,我认为当事人自己觉得适合就可以。

梁世宗:这次合作和#浪漫医生金师傅#时感觉不一样,徐玄振前辈的眼睛有不可思议的魔力,前辈帮了我很多忙,拍摄片场很幸福很有趣。

水晶宮

親子王國15週年勳章

htts 發表於 17-9-5 10:40
主演: 徐玄振 梁世宗 金材昱 趙寶兒

918 開播新劇, 會看呀!
一開拍就等到而家

[

寶石宮

呢個CHEF 真係幾唔錯

金材昱饰演ON娱乐代表朴正宇,他和温正善一起经营了餐厅。沈熙燮、车仁河、P.O、李康民、蔡少英等一起组成了米其林餐厅One Star GoodChef团队。 ​​​​

寶石宮

amychoi 發表於 17-9-5 10:45
一開拍就等到而家
我由無咩期待到E家變成想操作快D 殺科

伯爵府

徐玄振, 我好中意佢架, 一定追, 希望有多D好似吳海英嘅 sweet sweet 鏡頭啦

水晶宮

親子王國15週年勳章

htts 發表於 17-9-5 10:49
我由無咩期待到E家變成想操作快D 殺科
我衰到望操作快些完, 但當時只播了幾集.
[

伯爵府

男二之前做過奸角, search 下, 係喎, voice 個泰九, 呢套仲奸唔奸呢?

寶石宮

soscho 發表於 17-9-5 10:50
徐玄振, 我好中意佢架, 一定追, 希望有多D好似吳海英嘅 sweet sweet 鏡頭啦 ...
睇2版預告, 都OK

寶石宮

amychoi 發表於 17-9-5 10:54
我衰到望操作快些完, 但當時只播了幾集.
你真老實

寶石宮

soscho 發表於 17-9-5 10:57
男二之前做過奸角, search 下, 係喎, voice 個泰九, 呢套仲奸唔奸呢?
暫睇唔似卦, 都幾型下

水晶宮

親子王國15週年勳章

soscho 發表於 17-9-5 10:50
徐玄振, 我好中意佢架, 一定追, 希望有多D好似吳海英嘅 sweet sweet 鏡頭啦 ...
第一套睇徐係吳海英, 鍾意佢地sweet, 但唔鍾意劇中男女主性格.

再睇浪漫醫生金師傅, 鍾意徐演瑞靜不得了, 男女主我最愛, 劇又好睇.

[

伯爵府

amychoi 發表於 17-9-5 10:59
第一套睇徐係吳海英, 鍾意佢地sweet, 但唔鍾意劇中男女主性格.

再睇浪漫醫生金師傅, 鍾意徐演瑞靜不得了, ...
唔係丫, 吳海英天生率直, 敢愛敢做, 我中意, 就好似青春時代嘅宋智媛; 反而kim cfu, 佢少左發揮

水晶宮

親子王國15週年勳章

soscho 發表於 17-9-5 11:03
唔係丫, 吳海英天生率直, 敢愛敢做, 我中意, 就好似青春時代嘅宋智媛; 反而kim cfu, 佢少左發揮 ...
我好同意妳說法, 無可否認吳海英係多發揮機會, 做出真正的我性格, 只是我接受唔到海英唔同返前男友一齊.

金師傅的瑞靜同東柱好有cp感, 我大愛.

青春時代嘅宋智媛, 我覺得佢同海英性格相似, 真性情, 我都一路留意住佢, 青春2希望佢有得拍拖啦!

[

瑪瑙宮

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

依套男女主同男女二我都OK呀!

伯爵府

amychoi 發表於 17-9-5 11:11
我好同意妳說法, 無可否認吳海英係多發揮機會, 做出真正的我性格, 只是我接受唔到海英唔同返前男友一齊.

...
第一輯個個都拍拖, 唯獨宋未試過, 今輯點都要拍一次掛, 佢忍左咁耐, 成日話要做

男爵府

回覆樓主

呢套我都等緊吖,材昱

寶石宮

amychoi 發表於 17-9-5 11:11

...
只是我接受唔到海英唔同返前男友一齊.〉〉我都係, 尢其佢知前男友拋開自己嘅真相後都係揀男主

水晶宮

親子王國15週年勳章

soscho 發表於 17-9-5 11:28
第一輯個個都拍拖, 唯獨宋未試過, 今輯點都要拍一次掛, 佢忍左咁耐, 成日話要做 ...

宋第一輯時尾幾集係有機會同師兄拍拖的, 臨尾一腳自己攪禍左, 點解最後一刻都扮唔到溫柔喎!好記得當時師兄有心動的一刻的。。
[

首頁

尾頁

跳至