自由講場

跳至

首頁
12345...36

尾頁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

大波大 發表於 17-9-8 00:55
巴斯光年好後生!都幾靚仔喎!

後生一啲都唔似巴斯

珍珠宮

mickeyeva 發表於 17-9-8 00:25
剛去維基睇,第一輯92年,25年喇

25年前我阿媽同家姐晚晚睇,我就要喺房瞓唔俾出來睇

男爵府

回覆樓主

好睇

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

mickeyeva 發表於 17-9-8 00:18
Bobby好多頭髮
佢應該好懷念個撮頭髮!

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我以為有30年~~!

子爵府

2018復活節勳章

回覆 chiubetsy 的帖子

尋晚睇到eps廣告,c6話今晚冇得睇嘉鳴law

子爵府

mickeyeva 發表於 17-9-7 23:51
甘樹生盲咗,醫唔番
大頭文同嘉鳴一齊
家雄一個人

想問甘點解盲?前一晚講佢搵龍叔殺kelvin就完左,第二晚遲左少少睇佢就巳經睇唔到野?

大宅

mickeyeva 發表於 17-9-7 23:40
昨晚睇預告,有王菲、Sammi和陳秀文,太耐,唔係好記得劇情

好鍾意睇陳秀雯

水晶宮

回覆樓主:

我諗佢地唔覺意睇到劇中25年前嘅自己都會嚇一跳

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

忌廉寶寶 發表於 17-9-8 18:12
想問甘點解盲?前一晚講佢搵龍叔殺kelvin就完左,第二晚遲左少少睇佢就巳經睇唔到野?
...

Kelvin搵龍叔,他用刀威脅龍叔問邊個想買起佢? 龍叔爆了甘樹生,他就殺了龍叔,搵人去殺甘樹生,當時他同大頭文一齊,邀請阿文返義海做,講緊時,殺手出現,他們在停車場逃去厠所,個殺手好似掟了個手榴彈入厠所格,門塌下,他為了保護大頭文,他們趴係地,大頭文係下面甘樹生係他上面,甘被到門拍到個後腦,咁就盲了

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

graceyung 發表於 17-9-8 00:34
係,好classy好elegant

佢聽嘅第一套以純音樂做主題曲,超正

子爵府

mickeyeva 發表於 17-9-8 18:31
Kelvin搵龍叔,他用刀威脅龍叔問邊個想買起佢? 龍叔爆了甘樹生,他就殺了龍叔,搵人去殺甘樹生,當時他同 ...

你講完有返少少記憶了,唔該你,好詳細

伯爵府

虎到金來勳章 畀面勳章

mickeyeva 發表於 17-9-8 00:18
Bobby好多頭髮

林峰阿哥咁

瑪瑙宮

回覆樓主:

羅樂林都好多頭髮

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

mickeyeva 發表於 17-9-9 00:00
羅樂林都好多頭髮

係!好後生!

想問下個個係咪鄭秀文!?

瑪瑙宮

stagea 發表於 17-9-9 00:19
係!好後生!

想問下個個係咪鄭秀文!?

係,以前肥好多

瑪瑙宮

回覆樓主:

睇番都幾好睇,因有好戲之人駱應鈞、羅樂林和李國麟

子爵府

回覆樓主

追左六十幾集好緊湊嘅天地豪情、突然睇套節奏咁慢覺得好悶

瑪瑙宮

好媽媽勳章

LIME_BABY 發表於 17-9-9 00:54
追左六十幾集好緊湊嘅天地豪情、突然睇套節奏咁慢覺得好悶

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

mickeyeva 發表於 17-9-7 23:55
最鍾意首主題曲,一播就知壹號皇庭

首頁
12345...36

尾頁

跳至