跳至

首頁

尾頁

洋房

面目全非........

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=18476310

上年轉左李校長就大換血,勉強啱啱適應完......今年又換10個...............
學校無理我地感受!!

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

MelonHat666 發表於 17-9-15 20:03
面目全非........

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=18476310

梁cc主任和勞主任都冇左

大宅

回覆樓主:

新的老師好晤好呢?

男爵府

回覆樓主:

我都聽朋友個女讀得好辛苦,啲老師太新,好多野唔熟。所以搵間老師校長穩定啲既學校小朋友易適應啲。

民房

回覆樓主

學校完全今非昔比,新老師一年比一年多
而且學校太守舊,高年級推行的電子班,今年都靜悄悄停辦
令人覺得校長、管理層好似出現問題

洋房

今年入學的,暫時唔覺有問題,只曷網上學習的資訊小朋友唔明,家長又唔知

民房

回覆樓主

唔怪得今年4年級收唔到學校電子學習班的通告,原來學校竟然唔再搞.......

會唔會師資問題,搞唔到

洋房

回覆樓主

又換人啦 !!
開學一個月多D又換左老師....

6年級呈分試!都不受影響
1年班仲慘,啱啱入黎,又要適應過新老師..............

究竟換到幾時先換完......

洋房

今日又走一位老師,又係有份教小一的

洋房

回覆樓主

上年學期中,學校搬"衛生署"出來,叫家教會收抹手紙費位位$50 !!
家長都質疑學校管理不力,個個都不滿,出來發聲!! 最後校方打退堂鼓 停止收取$50 !!
今年變本加厲,仲搬埋"教育局"出來,又問家長收錢,仲要收多6倍 位位300蚊!! 有冇攪錯啊 !?
其他學校 好似李陞 都冇e回事啦 !! 偏偏我地學校收咁多錢,呢個李校長完全堅離地 !!

男爵府

回覆樓主:

民房

回覆樓主

學校好出名啊!!

https://news.mingpao.com/pns/dailynews/web_tc/article/20171225/s00002/1514137571280

首頁

尾頁

跳至