王國送大禮

跳至

首頁

尾頁

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 +4熱血勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 畀面勳章 7周年華麗國民 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 2016畫展勳章

臨近中秋佳節,又點可以唔食返個月餅應下節?各位有創意、文采好嘅國民注意啦,國王有著數益你哋!只要喺下面留言分享你哋今年中秋嘅願望,或者係有咩搞作,成功吸引到國王目光嘅4位唔單止有御賜賀卡1張,仲可以免費品嚐到冰皮月餅添!為咗與民同樂,國王會額外挑選多6個國民,賞賜佢1份二獎!

遊戲玩法:

2017922日至924期間,回覆本帖,分享有關今年中秋節的願望或是想做的事情,字數不限。最優秀的4名會獲得大獎,另外選出6名獲得二獎。

獎項:

1. 大獎 4名

a. 冰皮月餅餅卡1張

b. 國王方巾1條

c. 國王、大臣親筆簽名賀卡1張

2. 二獎 6名

a. 國王方巾1條

b. 國王、大臣親筆簽名賀卡1張

c. KMALL 20元購物禮劵

大獎(排名不分先後):
manching704
吳明
kkk8130
juliehnl

二獎(排名不分先後):
kathylky
Maizekwok
mocha20150323
bonbon123
hotaktak
tracylsf

得獎者會於925日或以前由送禮特派員 PM 通知領獎方法。
1. 大獎得獎者須於929或之前親身到親子王國辦公室領取,逾期作廢。
2. 二獎會以郵寄方式寄出,請得獎者務必確認填寫正確的郵寄地址,如有任何郵遞失誤,請恕不設補寄。

注意事項:
1. 活動結果將於925日公佈。
2. 與參加活動無關的回覆一律會被刪除而不作另行通知。
3. 回覆發表後不可編輯或刪除,如曾編輯或刪除回覆即告失效,必須再次回覆參加,而失效之回覆會被刪除而不作另行通知。
4. 參加者所提交的內容必須為原創,任何仿冒、抄襲或侵權者均會被取消資格。
5. 任何參加者均不能同時獲得大獎和參與獎。

6. 活動結果以親子王國的最後決定為準,參加者不得異議。
7. 是次活動以慶祝中秋佳節為主,望各位以平常心看待結果。
8. 獎品不得兌換現金或轉售,一經發現,親子王國將禁止日後參與同類活動及保留追究法律權利。
10. 如有任何爭議,親子王國擁有最終決定權。

11.「王國送大禮」精讀攻略中的規則亦適用於本遊戲,請先細閱。

大宅

Poo得好勳章

今年中秋願望要祝自己生產順利,BB身體健康

伯爵府

2024勳章 Poo得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章

今年中秋願望係大仔入到心儀小學,過一個快樂既童年,而中秋會一家人去海邊吹海風,買燈籠,食月餅,簡單就是幸福

男爵府

2018復活節勳章 BB防敏心得分享勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主

希望一家齊齊整整,開開心心,一團和氣
小朋友聽教聽話
每個家長既心願

大宅

今年中秋願望係坐火箭上月球, 探嫦娥~

子爵府

減齡達人勳章

今年中秋節, 希望自己盡快找到新工作, 人人心想事成, 家家團團圓圓, 開開心心. 人世間不再有苦難, 世界趨向和平, 萬事佳順. 家家平安.

珍珠宮

虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 食得好勳章 美好大世界2017勳章

今年中秋願望希望一家人齊齊整整, 健健康康, 每個節日都可以聚餐慶祝

大宅

中央情報員 發表於 17-9-22 10:21
臨近中秋佳節,又點可以唔食返個月餅應下節?各位有創意、文采好嘅國民注意啦,國王有著數益你哋!只要喺下 ...

今年中秋節願望係我先生病快快好一家人開開心心過節,希望身邊的人個個身體健康......

男爵府

Poo得好勳章 笑得好勳章 BB防敏心得分享勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

第一次同阿b過中秋,想一家人齊齊整整落公園賞月,同埋世界和平!!!

伯爵府

回覆樓主

中秋就到,希望奶奶病情能有好轉,中秋之夜能一家人齊齊整整坐埋一齊吃飯慶祝,小朋友健健康康開開心心
Ruph出世啦,2010

子爵府

今年中秋願望係大仔入到心儀小學, 老公快D搵到新工 (佢失業左好耐), 一家人身體健康, 齊齊整整, 開開心心

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章

中秋佳節, 是親友相聚時刻, 大家平日難得聚首一堂, 希望大家平平安安, 開開心心已經滿足了

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

祝各位國民一家齊齊整整、團團圓圓、身體健康,世界唔好再有咁多唔開心嘅事,國皇送多 d 大禮比國民
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

回覆樓主:

Del

男爵府

回覆樓主

中秋快到了,希望老爺病情能夠好轉,團團圓圓...一家人齊齊整整食月餅賞賞月!世界和平

大宅

2018復活節勳章 親子王國15週年勳章

一年容易又中秋,
理應團聚樂悠悠,
奈何兒女遠方去,
慈母倚閭每日憂。
盼得嬌女畢業返,
愛兒赴美職位求;
今年佳節三人聚,
只願四口渡中秋。
大家茶餘晚飯後,
班成一角共唱遊;
冰心月餅你我享,
皮薄餡靚最可口,
中秋良辰美景夜,
喜得親子國王酬。

送禮特派員  請查收pm,謝謝。  發表於 17-9-25 15:01

珍珠宮

回覆樓主:

今年中秋節願望係有冰皮月餅食

別墅

回覆樓主:

一年容易又中秋
又到食月餅時候
希望老公樂無憂
女女聽話又聽教
一家團圓賞中秋

公爵府

+4熱血勳章

今年中秋願望要人人都為他人想多一步, 唔好以自我為中心, 世界和平指日可待

別墅

MommyPanel勳章 BB防敏心得分享勳章 食得好勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 BK Milk勳章

希望中秋節,每個家庭都開開心心,團團圓圓,

「中」秋家家齊賞月,

「秋」節團聚嚐月餅,

「節」日歡聚品美果,

「快」樂共聚享天倫,

「樂」也融融團團圓。

送禮特派員  請查收pm,謝謝。  發表於 17-9-25 15:01

首頁

尾頁

跳至