網購天地

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

好媽媽勳章

最近兩次都冇左物流追踪, 同埋慢左好多, 以前一至兩日到了, 宜家三日都冇仲要冇物流追踪, 請問你地係咪咁? 因我見討論區又冇乜人講
自由.自由,多少罪惡假汝之名以行

別墅

sumlam 發表於 17-9-28 15:31
最近兩次都冇左物流追踪, 同埋慢左好多, 以前一至兩日到了, 宜家三日都冇仲要冇物流追踪, 請問你地係咪咁? ...

仲要態度差左好多(emoji)

珍珠宮

好媽媽勳章

ningningning 發表於 17-9-28 16:51
仲要態度差左好多(emoji)

呢間野應該好多人用,但又唔見其他人講,好奇怪。
慢都算了,連物流追踪都冇,連自己見貨去左邊又唔知,問客服又hea答

男爵府

回覆樓主:

真係慢咗好多!

珍珠宮

好媽媽勳章

回覆樓主:

第4 日都仲係冇物流訊息,其實係咪其他人都check到,只得我check唔到?

珍珠宮

2024年龍年勳章 畀面勳章

sumlam 發表於 17-9-29 10:45
第4 日都仲係冇物流訊息,其實係咪其他人都check到,只得我check唔到?

問左集運未? 是用手機APPS 都睇唔到? 佢有WHATSAPP 可直接問, 或者旺旺... 不過, 就放假啦, 如果仍未收到, 要催多D啦....
Stay Hungry , stay foolish !!

珍珠宮

好媽媽勳章

hinhin_ma 發表於 17-9-30 17:09
問左集運未? 是用手機APPS 都睇唔到? 佢有WHATSAPP 可直接問, 或者旺旺... 不過, 就放假啦, 如果仍未收到 ...

問左了,hea答又話到港才有訊息,跟住我話唔係囉,上次我簽收完張單,一直都冇物流訊息,今張單又係咁,跟住佢話查下,到今日仲未收到貨,連啲貨去到邊都唔知,我唔會再用呢間了

珍珠宮

2024年龍年勳章 畀面勳章

sumlam 發表於 17-9-30 18:05
問左了,hea答又話到港才有訊息,跟住我話唔係囉,上次我簽收完張單,一直都冇物流訊息,今張單又係咁,跟 ...

我都無用左佢半年,之前又是類似,不過都見到件貨到了香港,只是等派等到火來。。唯有追多佢幾次,是海關定邊到都要知掛。。whatsapp 旺旺2面追。。。。
Stay Hungry , stay foolish !!

珍珠宮

好媽媽勳章

hinhin_ma 發表於 17-9-30 18:18
我都無用左佢半年,之前又是類似,不過都見到件貨到了香港,只是等派等到火來。。唯有追多佢幾次,是海關 ...

我都有咁講過,究竟扣關,係大陸定到香港未派我都要知架,佢只係話查下,我唔覺得佢地會查,好大機會係唔夠人手update加派件

又要揾另一間集運,好煩

珍珠宮

好媽媽勳章

hinhin_ma 發表於 17-9-30 18:18
我都無用左佢半年,之前又是類似,不過都見到件貨到了香港,只是等派等到火來。。唯有追多佢幾次,是海關 ...

上一張單簽收完都係冇訊息的,今張單又係咁

大宅

回覆樓主:

我一直用開完全無問題

首頁

尾頁

跳至