自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

男爵府

有冇人想試下,我想試試唔知好唔好

男爵府

回覆樓主

同問

男爵府

抗衰老WO~一食就食足十几二十年~之后話吾得都吹佢吾脹

家家公主    發表於 18-1-5 14:49
facialchung    發表於 17-10-3 21:50
wcpcelia    發表於 17-10-3 17:07
la_source    發表於 17-10-3 14:13
Kingsman3000    發表於 17-10-2 09:44

公爵府

2024年龍年勳章

回覆樓主:

反而話食左無白頭髮,好想知真定假

禁止訪問

回覆樓主:

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

回覆樓主:

有食開 可以考慮轉會,無食開 就唔使特登食,唔係乜都入超人數架啦

我食開依隻

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

chrisdina 發表於 17-10-2 08:58
同問

禁止訪問

回覆樓主:

男爵府

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

bbq1232 發表於 17-10-2 09:06
抗衰老WO~一食就食足十几二十年~之后話吾得都吹佢吾脹
有報道指服用過量菸鹼酸會導致肝衰竭也有機會導致消化性潰瘍或動脈血栓。服用者可能不用到十年,最後真的不會老

男爵府

IloveJJ 發表於 17-10-2 09:22
咩叫誠哥抗衰老丸?

因為李嘉誠投資

香港首富李嘉誠 4 月尾投資美國加州生物科技先驅 ChromaDex以支助研製抗衰老藥,短短 5 個月內已有收穫!屈臣氏宣布,由 Chroma Dex 生產的抗衰老藥 TRU NIAGEN,本月 15 號起於屈臣氏獨家發售。

Chroma Dex 早前獲李氏注資 2,500 萬美元(折合港幣近 2 億元)研發生產,並在其後成功製作出 TRU NIAGEN。TRU NIAGEN 利用 Chroma Dex 專利的生物科技技術,提升人體細胞活躍所需的諾加因子 (NAD ) 水平,令細胞中的線粒體回復正常功能,從而達致抗衰老的效果。

禁止訪問

禁止訪問

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

MandyT1 發表於 17-10-2 09:41
有報道指服用過量菸鹼酸會導致肝衰竭,也有機會導致消化性潰瘍或動脈血栓。服用者可能不用到十年,最後真的 ...

誠哥呢隻成份係呢d?我老公想試不過揾吾到有咩成份

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

VenusSasa 發表於 17-10-2 09:42
因為李嘉誠投資

香港首富李嘉誠 4 月尾投資美國加州生物科技先驅 ChromaDex以支助研製抗衰老藥, ...

咁有違天意, 我怕身體過勞, 好快蒙主寵召
一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

男爵府

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆 yanyan-mummy 的帖子

https://www.truniagen.com -> About NR...there are three individual members: niacin (also known as nicotinic acid or NA), nicotinamide (sometimes referred to as niacinamide or NAM) and nicotinamide riboside (NR)....

之後自己google去看吧!基本上是維他命B3,我相信少量應該對身體沒有害處。長期及大量服用就要小心肝有事。

http://www.fitday.com/fitness-articles/fitness/everything-you-need-to-know-about-sex-and-ayurveda.html

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

VenusSasa 發表於 17-10-2 08:56
有冇人想試下,我想試試唔知好唔好

多餘~

誠哥每天六點起身打高爾夫球,常運動這才是原因~

我相信他沒食藥~

amalee    發表於 17-10-2 10:31
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

大力大力 發表於 17-10-2 10:27
多餘~

誠哥每天六點起身打高爾夫球,常運動這才是原因~

我都唔信佢自己有食

大宅

回覆樓主

網上廣告話誠哥有食,我同老公買左來試試,初步只食左一星期,感覺比之前精神左,晚上好訓左,我以前都常失眠,會keep住食三個月後再比分!

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

MandyT1 發表於 17-10-2 10:25
回覆 yanyan-mummy 的帖子

https://www.truniagen.com -> About NR...there are three individual members ...

Thx睇下先

雲母殿

charlenebb 發表於 17-10-2 11:11
網上廣告話誠哥有食,我同老公買左來試試,初步只食左一星期,感覺比之前精神左,晚上好訓左,我以前都常失 ...

我老公食左一日暫時未知成效,其實只想改善疲勞影響精神,未必會長期食,只買左一樽試下

首頁
12345...7

尾頁

跳至