美容扮靚

跳至

首頁
12345...11

尾頁

公爵府

熱血勳章 hashtag影視迷勳章

有中小型舖,廣東道啱唔啱?

大宅

Minimuiiii 發表於 17-10-4 17:59
我個間細鋪得幾間房 但五hard sell 有興趣可pm我

Pls pm

大宅

whKathy 發表於 17-11-25 11:24

Pls pm thx

大宅

babykaman 發表於 18-1-2 12:01
我做開係旺角,200零蚊次,細美容院,唔hard sell ,有興趣可pm你

Pls pm thx

男爵府

牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

我做開單次收費facial, 其實上facebook search 單次收費美容院 已經會搵到幾間, 我會周圍試下, 其實單次果D都係會有小小 sell成份, 例如會話有咩treatment岩你, 叫你下次可以試之類, 亦會問你下次約幾時....唔係真係全程唔講野只係做facial, 但當然單次收費果D都hard sell極有個譜~

單次有好處係可以回家再考慮, 即使約左都可以提前話唔去唔做, 因為冇course買單次收費~我自己就鐘意咁樣多D, 而且一般單次收費既美容院都係只收現金, 就算佢要sell你野, 正常都冇帶太多現金比佢sell到~ 所以我而家keep住去單次果D~

買course唔hard sell既我都試過, 但有時唔單係sell的問題, 而係做完個facial冇咩改善, 自自然唔想再去, 但買左course唔再去又會覺得浪費~
而家我周圍試單次, 每間比幾個月時間佢, 如果做幾次發覺效果唔好就唔再試~起碼唔駛買course咁一黎就比10次, 20次錢。

大宅

你估我唔到 發表於 18-1-3 12:03
我做開單次收費facial, 其實上facebook search 單次收費美容院 已經會搵到幾間, 我會周圍試下, 其實單次果D ...

咁有無邊d做得好既介紹黎主要想要d清潔針清做得好既~

我都搵緊新既美容院想轉,而家target左幾間,慢慢續間試

男爵府

地盤佬軍團 發表於 18-1-8 19:07

我都搵緊新既美容院想轉,而家target左幾 ...

好老實講我都係試緊未有一間真係覺得正到可以推介。我而家試果間針清唔痛好正,但唔知係佢hea 定我真係冇野清,佢好似只係幫我清鼻同下巴,其他地方冇搞,連摸下有冇野清的動作都冇。我有問佢,佢話我其他位冇,但我去其他地方做facial, 面額人中都會有三兩粒清下唔係真係零。但呢間佢針清唔痛呢樣我最buy, 我通常係去做 aqua peel, 要再試下先知係咪改善到皮膚(即唔係單單做完靚一兩日果啲)。

大宅

你估我唔到 發表於 18-1-8 21:03
好老實講我都係試緊未有一間真係覺得正到可以推介。我而家試果間針清唔痛好正,但唔知係佢hea 定我真係冇 ...

我覺得咁係hea 清喎我之前試做都遇過d類似,又係清左鼻同下巴少少,面又摸都無摸,更加唔好話有清,之後我返屋企照鏡,見面其實都有好多野清

男爵府

地盤佬軍團 發表於 18-1-9 07:57

我覺得咁係hea 清喎我之前試做都遇過d類似,又係 ...
佢鼻同下巴係清得乾淨既, 但面真係冇摸冇清, 不過我本身都係少野清果D所以唔知....同埋呢間我主力係做aqua peel既..
我之前買落仲有D facial plan (另一間), 我而家有間住去用埋d plan, 咁果個係成面摸黎清, 但我面額果D佢都係搵到三兩粒清, 好少野..
所以我諗住再試其實單次美容院, 比較下...如果有其他針清好又唔太痛既, 我可以轉去其他做basic facial, 跟住而家hea呢間就做aqua peel.

大宅

你估我唔到 發表於 18-1-9 09:45
佢鼻同下巴係清得乾淨既, 但面真係冇摸冇清, 不過我本身都係少野清果D所以唔知....同埋呢間我主力係做aqua ...

咁你呢間做aqua peel 幾錢?

男爵府

地盤佬軍團 發表於 18-1-9 12:28
咁你呢間做aqua peel 幾錢?
接近400, 但佢唔係好似出面咁用酸做, 所以清潔效能應該唔夠出面咁好但就mild d (所以佢aqual peel都有針清).但我係出面做, 用酸, 做完有D敏感....

複式洋房

回覆 anguslwk 的帖子

我做果間有,單次收費

複式洋房

Tracyleung88 發表於 18-1-10 20:12
回覆 anguslwk 的帖子

我做果間有,單次收費

請問邊區? 價錢大約?

複式洋房

回覆樓主

我都做開單次,細細間,好舒服,又有露台超relax,喺上環3-4百蚊次,仲用全天然產品,美容師亦好好!

洋房

回覆 Jane1983 的帖子

Please PM details, Thanks :)

大宅

Nicole_mm 發表於 17-10-3 17:09
有無jm有唔hardsell facial推介? 最好係油尖旺區
美容院點都會Sell買野。推介你係人地屋企到做。每次單次比錢。又平。手勢好。

大宅

地盤佬軍團 發表於 18-1-8 19:07

我都搵緊新既美容院想轉,而家target左幾 ...
去人地家做Facial.之前老闆都係自己開公司。但依架湊小朋友唔可以出去做野。變左屋企幫人做。小本經營。每次單次比錢。好細心。清黑頭果啲。會落軟化藥水。再吸污糟野。值得試。按摩手勢同出面唔同。

大宅

yygirl123 發表於 18-1-14 18:31
去人地家做Facial.之前老闆都係自己開公司。但依架湊小朋友唔可以出去做野。變左屋企幫人做。小本經營。每 ...

係邊架?

大宅

回覆 地盤佬軍團 的帖子

鑽石山

大宅

回覆 Jane1983 的帖子

可以PM我邊間嗎?

首頁
12345...11

尾頁

跳至