自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

好媽媽勳章 睛靈勳章

有冇人試過?係咪真係冇乜啱小朋友玩? 賭場buffet係咪全部都係小朋友唔入得?

男爵府

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

gion 發表於 17-10-14 02:01
有冇人試過?係咪真係冇乜啱小朋友玩? 賭場buffet係咪全部都係小朋友唔入得?
...
試過自助餐可以入去,但賭場唔得。

大宅

...

賭場可以經過,不可以停留,以前有可樂廠,鯊魚館,野生動物園(Safari),都適合小朋友。幾年無去唔知有無改變到,我諗你上網查查好。buffet 都幾多俾小朋友去,fine dining 就睇歲數。

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

賭場連角子老虎機範圍小朋友都唔入得,buffet應該冇問題,部份餐廳有dress code

花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

子爵府

畀面勳章

回覆樓主:

講真Vegas 真係唔太岩小朋友去。

wcpcelia    發表於 17-10-14 17:41

侯爵府

回覆樓主

有啲酒店大,帶住小朋友唔可以經過老虎機行 short cut. 要兜路行。係呢樣唔方便。

其他又ok喎,我記得有個室內 amusement park,夜晚可以睇燈飾睇 show, 又可以去可樂 shop , 都啱小朋友玩。

大宅

...

可以路經賭場~小孩唔俾停留~ 但可以入賭場buffet~ buffet, fine dining 小朋友全部可以~ 上年同3歲女女去咗9日~好多野睇同玩~
利申:我地全家唔賭錢飲酒的~

伯爵府

好媽媽勳章

smallnetsu 發表於 17-10-15 07:33
可以路經賭場~小孩唔俾停留~ 但可以入賭場buffet~ buffet, fine dining 小朋友全部可以~ 上年同3歲女女 ...

請問可以分享行程表嗎?

水晶宮

smallnetsu 發表於 17-10-15 07:33
可以路經賭場~小孩唔俾停留~ 但可以入賭場buffet~ buffet, fine dining 小朋友全部可以~ 上年同3歲女女 ...

我都想睇下你行程,可否分享?洗費如何等等?謝謝你

大宅

回覆樓主:

Vegas聖誕節好靚。有個叫Sam's Town 可以去睇下。去downtown 比較麻煩,舊式賭場集中係果度。Strip有好多酒店值得參觀。Bellaggio 前面有fountain, 裡面有溫室。 以前我最喜歡酒店係Mandalay Bay, 不過而家唔會去了。食buffet 成日都有promotion。你可以買本Vegas coupon書,裡面好多coupon,買一送一之類。不過記住比tips比啲waitress,我通常係每次叫飲品比一次。Vegas自助餐唔會清場,所以食晚上buffet前一個鐘見到好多人開始排隊。佢哋係比中午buffet價錢入去,然後食夜晚buffet。食物種類係好多好多,但口味有時偏向墨西哥人。賭場小朋友可以入,但唔比停流,總之繼續行就冇人理你。由Vegas有一日遊去grand canyon。我冬天去過,落雪,但都值得去。 最近係West Rim,有sky walk。 South Rim係最遠但最值得去。我當年係去South Rim。 農曆新年Vegas會有好多中國人。

公爵府

回覆樓主

夏天去,就可以游水

侯爵府

好媽媽勳章 睛靈勳章

回覆樓主:

好詳細呀! Thank you!
我唯一担心係小朋友去到冇嘢做,但聽你地講又似乎ok喎,我對上一次去已經好多年前,仲係做女嗰陣,玩法唔同,記得當時係好熱,因為係七月,未試過去呢D咁熱咁乾嘅地方。朋友話依家Strip都唔同晒,好靚好熱鬧,真係好想再去。

首頁

尾頁

跳至