潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

第一站倫敦,Moncler 男女裝羽絨各一,Jo Malone香水,shop 88磅一支,機場72磅,Chanel 香水
第二站巴塞,除左Valentino 外,其他在outlet買
每日去H巡視業務,都唔見有心頭好(emoji)

複式洋房

jctammum 發表於 17-10-21 03:19
第一站倫敦,Moncler 男女裝羽絨各一,Jo Malone香水,shop 88磅一支,機場72磅,Chanel 香水
第二站巴塞, ...

女裝945磅

wcpcelia    發表於 17-10-21 09:00

子爵府

回覆樓主

英國機場買 Jo Malone 真係

子爵府

jctammum 發表於 17-10-21 03:25
女裝945磅

Moncler 945£末計detax? 同埋法國唔係平D咩?

象牙宮

2021可愛聖誕B勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

男爵府

回覆樓主

恕我直言,西班牙H你唔好有咁大期望,佢地連Lindy都要配貨先賣

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

伯爵府

Nice

男爵府

回覆樓主

請問Heathrow airport有jo malone Xmas collection 賣嗎?

水晶宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章

回覆樓主

Hello...

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

公爵府

侯爵府

2024勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 BK Milk勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

子爵府

回覆樓主

複式洋房

ungela914 發表於 17-10-21 08:48
Moncler 945£末計detax? 同埋法國唔係平D咩?

£945係未減稅,原來法國買會平d? 我見已平過瑞士,所以即刻買左

複式洋房

£945係未減稅,原來法國買會平d? 我見已平過瑞士,所以即刻買左

複式洋房

複式洋房

複式洋房

複式洋房

Gomme 發表於 17-10-21 15:49
請問Heathrow airport有jo malone Xmas collection 賣嗎?

Christmas collection 係咪即係English oak 個兩支呀?因為我都係第一次買,所以唔係好熟,我就係飛機上買既,得四隻味,English oak 兩款及black salt 同一隻黑色樽既

首頁

尾頁

跳至