政府物流署 二級物料供應員

Joey1983
|
請問有冇JM是現職物料供應員或曾經做過這職位?請問辛苦嗎? 我上香港論壇, 好多人都話唔好做,甚至辛苦過做merchandiser
請問有jm可以分享下嗎?
Thx

Joey1983
|
Joey1983
|

另外,請問考基本法難嗎? 依我所知是mc
面試會問甚麼? 是英文還是中文對答?
Thanks

Joey1983
|
my005
|
Joey1983 發表於 17-10-24 23:20

另外,請問考基本法難嗎? 依我所知是mc
面試會問甚麼? 是英文還是中文對答?

我唔識人做呢d,所以幫唔到手喇。

不過,我知考基本法好易,我十二、三年前考過,用去玩心情去考,無諗過做政府工,無咩温過,錯一條啫。

不過,試前見d人攞住本書仔係咁讀係咁讀,搞到有d驚就真,以為自己輕視左添。

仔女上年同今年都分別去考過,都係試前上網睇下,都係錯一、兩條。
Joey1983
|
回覆 my005 的帖子

謝謝
sylvester123
|
我都有報呢個post....但我基本法考得低分,,,,
囡囡888
|
Joey1983 發表於 17-10-24 15:40
請問有冇JM是現職物料供應員或曾經做過這職位?請問辛苦嗎? 我上香港論壇, 好多人都話唔好做,甚至辛苦過 ...

人工有幾多到?
ifcsir
|
請問有冇JM是現職物料供應員或曾經做過這職位?請問辛苦嗎? 我上香港論壇, 好多人都話唔好做,甚至辛苦過 ...

見成日請人
bmw6828
|

同倉務員一樣工種