在職全職

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

呀b就嚟半歲了,雖然打算喺佢返幼稚園前都做全職媽媽,但就想進修下,之前自己做sale,返工唔定時,遲啲出返嚟做野就會好少時間陪囡囡,所以都想學返一門專業,呢排都睇緊唔同嘅course,之前朋友介紹過讀香薰治療,不過個course又已經就嚟開班我又未睇得切資料,反而我見到另一個course 關於中醫食療([url]www.hkma.org.hk/pd/pdcmm[/url]) 嘅好似都ok,大家覺得咁後生 (2x)去讀呢啲course會唔會好奇怪? 有冇sis讀過差唔多嘅可以分享下,前景呀同工作機會

大宅

回覆樓主

我剛讀完一個Diploma in Diet & Nutrition, 我是為自己及家人健康而讀,我覺得所學到的知識好用及會學識精明飲食,而張cert. 又是國際承認啊!
老師講解得好好,唔會覺得悶!

別墅

classicalmozart 發表於 17-11-17 20:31
我剛讀完一個Diploma in Diet & Nutrition, 我是為自己及家人健康而讀,我覺得所學到的知識好用及會學識精 ...
可pm資料嗎?有冇入學學歷要求?

複式洋房

classicalmozart 發表於 17-11-17 20:31
我剛讀完一個Diploma in Diet & Nutrition, 我是為自己及家人健康而讀,我覺得所學到的知識好用及會學識精 ...

可pm 嗎

大宅

MommyPanel勳章 食得好勳章

我都想知道Diploma in Diet & Nutrition資料.

複式洋房

lovejoypeace 發表於 17-11-20 22:28
可pm 嗎

Thanks

複式洋房

可pm嗎

男爵府

我有興趣讀呀,請問邊到讀?不方便可pm, 謝謝

首頁

尾頁

跳至