新手瑜伽

cucooma
|
應上那些堂?
333s
|
gigi211
|
我啱啱join左pure
newcook
|
我上工聯會
cucooma
|
gigi211 發表於 17-11-1 11:40
我啱啱join左pure

你join那間分店?上什麼堂?
jolincheng726
|
cucooma 發表於 17-11-1 07:52
應上那些堂?

我join左goji
cucooma
|
jolincheng726 發表於 17-11-1 20:27
我join左goji

Gogi是什麼?你join幾$?
|
cucooma 發表於 17-11-1 20:28
Gogi是什麼?你join幾$?

同pure 個d咁 gym
cucooma
|
jolincheng726 發表於 17-11-1 20:33
同pure 個d咁 gym

How much?
|
cucooma 發表於 17-11-1 23:33
How much?

yoga ->1. fitness first. $6xx 無限上堂 排隊形式 2. goji $6xx 10堂 ; $888無限上 (on line booking) ; pure 吾知價錢 on line booking; 仲有physical預繳形式吾知價
gigi211
|
cucooma 發表於 17-11-1 19:56
你join那間分店?上什麼堂?

join左世貿,yoga任上,冇限
mmya
|
我覺得新手瑜伽應該搵啲小班教學,咁先至可以有好嘅基礎學起。
你跟大班嗰啲 其他人都已做到一定動作,唔會因為你放慢進度,變咗你自己又心急,又做得唔好
cucooma
|
gigi211 發表於 17-11-2 10:36
join左世貿,yoga任上,冇限

世貿幾多$?
cucooma
|
mmya 發表於 17-11-2 10:45
我覺得新手瑜伽應該搵啲小班教學,咁先至可以有好嘅基礎學起。
你跟大班嗰啲 其他人都已做到一定動作,唔會 ...

那裡有好的小班?
macychunghh
|
上過工聯會,要睇導師,我之前遇個個教得好heapure我宜家都上緊,都ok,你可以去試下佢個新手試玩瑜珈班
Chowying
|
ccdc 或者小班果d, 唔好 join 大班又自由組合時間果 d, 唔會執你動作
csnkennis
|
工聯會啲瑜伽班都要睇下邊位導師教,有啲教得幾好,有啲就好HEA
pat2331
|
csnkennis 發表於 17-12-1 17:48
工聯會啲瑜伽班都要睇下邊位導師教,有啲教得幾好,有啲就好HEA

Priki
|
旺角有間瑜伽館有產前產後媽媽瑜伽,個老師都係生過小朋友嘅,教得好好,可以去試試,出旺角地鐵站唔使一分鐘就到了,好近朗豪坊,可以試試。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊