親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章

請問大家去是包車前往嗎?順路還有其他景點嗎?

伯爵府

唔洗包車,call grab taxi平好多,睇錶加25b,去到一邊入動物園既搭覌光巴士,另一邊睇show及餵長頚鹿既其實始終都要行,走既時候唔call車都大把taxi係門口等客,可以去埋chocolate ville食晚飯

瑪瑙宮

大廚勳章

lemongrass927 發表於 17-11-2 12:27
請問大家去是包車前往嗎?順路還有其他景點嗎?

我會包車,我同朋友四個人兩間酒店,司機早上會去兩間酒店pickup , 之後就出發去動物園。。架車可以入埋去野生動物區。。唔使楚佢嗰啲車好似乾淨啲。。又可以舒舒服服。。之後有啲景點當然會行啦。。又會去遺下動物。。。大概四點半五點就會去Chocolate vile 影吓相食下晚餐,之後佢會車我地去火車夜市就解散。。。自己行完就番酒店囉
喇麼撻沙 啪卡挖多
阿喇克多 沈瑪 沈潑躂沙
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

別墅

我下年復活節先去, 4人2小, 有老有小.
我參加左呢個, 仲可以去埋曼谷暹羅海洋世界門票.
大人: $298, 小268. 我覺得可以推介一下比大家!!

呢個價錢包以下:
泰國曼谷野生動物園門票六合一套票(酒店接送), 野生動物園中動物園+海洋公園兩門票+自助午餐+導遊+接送+遊覽車
曼谷暹羅海洋世界門票+5D電影+玻璃船+餵食秀+可樂+爆米花+參觀幕後工作

大宅

回覆 seaheart88 的帖子

may I know where did u book? thx

瑪瑙宮

大廚勳章

inPink 發表於 17-11-6 14:36
回覆 seaheart88 的帖子

may I know where did u book? thx

Fb book
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

大宅

seaheart88 發表於 17-11-5 08:36
我會包車,我同朋友四個人兩間酒店,司機早上會去兩間酒店pickup , 之後就出發去動物園。。架車可以入埋去 ...

請問包車幾錢?可pm 嗎?thanks

別墅

JJcyc 發表於 17-11-6 12:36
大人: $298, 小26 ...

想知資料,麻煩您

別墅

回覆 MMM3M 的帖子

已pm 左你la

別墅

唔好意思!! 個價錢係呢個先岩!! hopexxxx 訂的!! 記住唔好按6 in 1. 因為泰國動物園 同 暹羅海洋世界水族館係分2天去, 一定要見到可以比你簡2個日期先岩!!

【費用包含】:曼谷野生動物園區+海洋公園區+自助午餐+導遊+酒店接送+遊覽車;
暹羅海洋世界水族館門票+4D電影+玻璃船+餵食秀+參觀幕後工作+百事可樂+爆米花;

大人$398, 小$335

大宅

abinayams 發表於 17-11-4 20:41
唔洗包車,call grab taxi平好多,睇錶加25b,去到一邊入動物園既搭覌光巴士,另一邊睇show及餵長頚鹿既其實 ...

請問grab Taxi 可揀7人的士嗎?
我4大2 小,諗緊包唔包車。thanks

伯爵府

HKPluto 發表於 17-11-8 18:02
請問grab Taxi 可揀7人的士嗎?
我4大2 小,諗緊包唔包車。thanks
我3個人加25b,回程塞車加埋橋費都唔洗一百港元,我見香討話可選7人taxi,但要加150b
剛從泰國返港,因酒店離BTS有八到十分鐘步程,所以出入多數坐的士,又因為今次一行六人,所以經扒香討之後就DL Grab app叫車。我地每次指定要七人車,司機接單後會見到佢張相同車牌,同大概司機幾耐會到。司機仲會打來確認等候位置。所以每次都好順利。收费係跟錶再加150b(七人的士)。曼谷市内一般四百泰銖有找。

瑪瑙宮

大廚勳章

abinayams 發表於 17-11-8 20:31
我3個人加25b,回程塞車加埋橋費都唔洗一百港元,我見香討話可選7人taxi,但要加150b
剛從泰國返港,因酒店 ...

請問grap apps。。。是否需要用泰國電話號碼才可以使用?
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

伯爵府

seaheart88 發表於 17-11-8 20:45
請問grap apps。。。是否需要用泰國電話號碼才可以使用?
是呀,個司機會打電話給你確定的

瑪瑙宮

大廚勳章

abinayams 發表於 17-11-8 21:35
是呀,個司機會打電話給你確定的

佢講英文?會不會泰文
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

男爵府

正喎,我又要支料、謝謝

伯爵府

seaheart88 發表於 17-11-8 21:51
佢講英文?會不會泰文
Simple english

別墅

回覆 傻婆 的帖子

唔好意思!! 個價錢係呢個先岩!! hopexxxx 訂的!! 記住唔好按6 in 1. 因為泰國動物園 同 暹羅海洋世界水族館係分2天去, 一定要見到可以比你簡2個日期先岩!!

【費用包含】:曼谷野生動物園區+海洋公園區+自助午餐+導遊+酒店接送+遊覽車;
暹羅海洋世界水族館門票+4D電影+玻璃船+餵食秀+參觀幕後工作+百事可樂+爆米花;

大人$398, 小$335

大宅

seaheart88 發表於 17-11-5 08:36
我會包車,我同朋友四個人兩間酒店,司機早上會去兩間酒店pickup , 之後就出發去動物園。。架車可以入埋去 ...

請問包車幾錢?pm你

首頁

尾頁

跳至