自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章

我第一次睇草猛,幾好,燈光坐貴飛係幾刺眼,坐高係好睇的,我坐480都接受到,幾有氣氛

男爵府

tsunmama 發表於 17-11-9 07:53
我第一次睇草猛,幾好,燈光坐貴飛係幾刺眼,坐高係好睇的,我坐480都接受到,幾有氣氛 ...
我尋晚睇完, 超正 ~ 我係第一次睇草蜢, 好正, 好high 呀!燈光 ~ 可能坐頭幾行會辛苦d, 真係好閃
歌曲 ~ 我覺得ok呀; 全場有大約5-6首我唔知係咩 ~ 其他慢歌唱唱下都知邊首;
睇下你有幾"熟"草蜢啦!
快歌 ~ 都ok 呀
remark: 好彩encore 有唱"失樂園"

Don't worry!Be happy!

男爵府

回覆樓主

現場中,真係悶,岩岩比爆炸聲驚醒

大宅

回覆樓主

悶呀,好多歌唔hit,熟果d又改編到怪怪咁,反而開場時幾有氣氛的,玩人浪,但中段都悶。今次口碑一般,下次再開可能都未必睇。

禁止訪問

大宅

回覆樓主:

我剛尋日睇左尾塲,我同朋友都覺勁好睇,勁正,我都係第一次睇草蜢演唱會,我同朋友都覺ok,但見有小朋友入塲真係不太適合

珍珠宮

昨晚尾塲,第一次睇草蜢演唱會, OK ar

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆樓主

尋晚睇完,覺得唔錯,舞台效果好靚

伯爵府

2024勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我覺得比預期差,可能你地第一次看接受OK,佢每次開演唱會我都有看,十分期待今次演出,但真失望,只是開頭玩人浪有氣氛,我期待全場起身跳舞,但今次無,d編排唔夠勁,d射光真令人眼花,類似燈罩銀幕物體,阻住晒!
大帽山下某條村落黃色的小屋,住有羊爸爸ammy、羊媽媽sandy、羊哥哥reego、羊細佬ricky!

首頁

尾頁

跳至