美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

年尾特別多gathering, 想皮膚靚少少見人,
但無又閒錢做白老鼠。
請jm 們分享最無效果的laser facial
(至少做過4次先 定義個laser係無鬼用),
等我可以避開d地雷

無錯~ 係無效果!
如果我叫 jm 分享最有效的laser facial,
又係一堆打手衝出黎。

男爵府

牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

首先帶一帶頭盔先, 個laser facial有冇效應該係受好多方面影響, 除左本身吸收/皮膚問題外, 仲要睇下間鋪既機係咪正貨/大陸貨, 打個強度, 時間, 等等都有關係.....所以我分享都係純粹講自己個經歷, 唔係要一枝竹打沉呢個laser facial..

大約三/四年前我係一間都算中大型既美容院做過c6 laser facial, 果陣佢係話可以收毛孔同去暗瘡印既, 佢送左一次比我試做 (本身係佢地脫毛客) 之後我被佢遊說sell到買左10次, 所以total係做左11次, 頭5-6次都係一個月打一次, 之後大約1.5-2個月打埋餘下果D.

做緊果11次既過程入面, 老實講我都唔太覺得有咩收毛孔....個鼻同面頰而家一樣係有毛孔 (以前擠黑頭粉刺衍生出黎果D), 暗瘡印就.....做果陣我覺得完全係冇用, 每次做完個印都仲係度, 下一次去做時個印一樣係度...但做晒成個course後, 唔知幾時, 我突然發現D印係消失左....但毛孔係到而家都一樣係度。

大宅

你估我唔到 發表於 17-11-6 14:03
首先帶一帶頭盔先, 個laser facial有冇效應該係受好多方面影響, 除左本身吸收/皮膚問題外, 仲要睇下間鋪既 ...

唔做F1064, 暗瘡印一年半載一定會退。

我上網睇,好多人分享做1064有變靚左的效果。
但你個case 就唔work.
美容院仲要氹人買十幾次course

禁止訪問

回覆樓主:

別墅

回覆樓主

我未知 但做左兩次1064 (太多1064機 真係唔識分)毛孔打完個下係細少少 不過過幾日又回復返之前咁 係白左既 (不過我覺得似整走左左面毛所以白左)我試做完買左course(係咁sell我),我打laser又叫我加保濕facial ,又叫我買佢既野護膚... 唉

大宅

回覆樓主

我做1064 得啊,班同紅印淡左,暫時做左5次!仲要$680 一次用fotana 機

男爵府

a__lien 發表於 17-11-7 12:30
唔做F1064, 暗瘡印一年半載一定會退。

我上網睇,好多人分享做1064有變靚左的效果。
我最憎係佢地講D野一時一樣, 今日的我推倒昨日的我, 好似當D客傻咁。例如初初佢想sell我買5次, 就話其實呢D做3次已經有明顯效果, 咁另外3次就當係keep住佢 (因佢送一次比我, 即total有6次)..
我話想諗下先, 冇買到。咁下次返去時 (因本身係脫毛客, 當時個幾月都會返去一次脫毛), 又sell我買10次, 話做5次會好有效果, 另外5次係keep...
我即刻話, 下, 你上次又話做3次已經OK, 另外3次係keep?? 而家又變左要做5次?
佢就話而家冇得買5次啦, 上次你又唔買, 而家最少買10次...之後話我有d暗瘡印都深色, 要做5-6次個效果先會好, 咁其他就當keep咁。好煩, 我最白痴又真係買左

伯爵府

a__lien 發表於 17-11-6 10:12
年尾特別多gathering, 想皮膚靚少少見人,
但無又閒錢做白老鼠。
請jm 們分享最無效果的laser facial

Musse 1064 廢到冇朋友。。。大家唔好哂錢

男爵府

你估我唔到 發表於 17-11-7 15:52
我最憎係佢地講D野一時一樣, 今日的我推倒昨日的我, 好似當D客傻咁。例如初初佢想sell我買5次, 就話其實呢D ...

邊間咁hard sell?

男爵府

MongLeung 發表於 17-11-18 11:47
邊間咁hard sell?

prexxx medxxxx

未去到逼你拎卡,走唔到的情況,但係不停講講講sell sell sell 果啲~

男爵府

你估我唔到 發表於 17-11-18 11:53
prexxx medxxxx

未去到逼你拎卡,走唔到的情況,但係不停講講講sell sell sell 果啲~

大宅

aggieyuen 發表於 17-11-7 14:26
我做1064 得啊,班同紅印淡左,暫時做左5次!仲要$680 一次用fotana 機

請問邊間?

大宅

aggieyuen 發表於 17-11-7 14:26

邊間,可否pm

珍珠宮

王國教室勳章

回覆樓主

做過最差兩間都响尖沙咀。
一間响I square ,用開個brand 的skincare 幾好就去試,叫skin C—————,laser好麻麻,仲要成幾千蚊一次,consultant 好煩,煩到嘔,親耳聽到佢同治療師講整細d,分開幾次整

另一間叫ski-nic ,做過眼同面都唔得一分錢 一分貨

大宅

IHK 發表於 17-11-18 18:04
請問邊間?

雅蘭 ur beauxx

大宅

aggieyuen 發表於 17-11-18 21:14
雅蘭 ur beauxx

有冇電話?

大宅

Ashleycorina 發表於 17-11-18 21:12
做過最差兩間都响尖沙咀。
一間响I square ,用開個brand 的skincare 幾好就去試,叫skin C—————,las ...

I square 係咪perfacx 呀?過用skin C
我都做過

首頁

尾頁

跳至