醫護健康

跳至

首頁

尾頁

男爵府

http://health.businessweekly.com.tw/AArticle.aspx?id=ARTL000073468

瑪莉醫師 (MARY NEWPORT) 的YOUTUBE 訪問

https://www.youtube.com/watch?v=Dfux-5Z4COo

象牙宮

2021可愛聖誕B勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

子爵府

虎到金來勳章 認識瑞士牛牛第一回 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

唔怕膽固醇高咩?

男爵府

回覆 hhyau 的帖子

DR. MARY NEWPORT 個老公成功. 是因肝臟將椰子油的中鏈脂肪酸分解成酮體。所以要試...亦唔可以過量. 初初試一湯匙睇下有無改善先.

亦有人吃左椰子油無改善....

呢個有提大家要CHECK 著胆固醇值

腦細胞病變從50歲就開始!一天2匙「椰子油」讓大腦活化,預防+改善失智症

呢個都可以參考

椰子油改善失智?食用3至6個月觀察

子爵府

親子王國15週年勳章

謝謝!我爸爸開始有腦退化, 最近我每日都比少少椰子油佢食, 希望有D幫助.

男爵府

回覆 Jessie688 的帖子

我見過.有第一日吃了一湯匙, 當天早上已經主動願意外出.. 同主動多談話.... 行動亦靈活起來..
但椰子油未必一定有效....要睇個人...

男爵府

BB防敏心得分享勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

咁利害!
大家可以去我的文討論墾丁旅遊問題

http://www.baby-kingdom.com/foru ... &fromuid=713096

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

禁止訪問

禁止訪問

回覆樓主

珍珠宮

回覆樓主:

大宅

2018復活節勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

邊隻椰子油好呀, 邊到買, 謝謝.

男爵府

回覆 joey1209 的帖子

你買個啲有機驗証 同用玻璃樽裝個啲囉...

大宅

2018復活節勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

回覆 Golden_Time 的帖子

唔該晒

首頁

尾頁

跳至