自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

HongV 發表於 17-11-15 15:48
有無人用和記?質素同香港寬頻差得遠嗎?
我都想知, 見佢做$119 500M, 不過質素我估要睇屋苑地區

侯爵府

kaiyee 發表於 17-11-15 16:12
我都想知, 見佢做$119 500M, 不過質素我估要睇屋苑地區

推到有人答

男爵府

BBG520 發表於 17-11-15 15:44
我用開$105,宜家開我$158,我叫佢底唔過舊價唔洗打黎,佢仲話一定唔會再有咁平囉,態度仲要好差,我都諗住 ...

我又係$105,我只係想要返$105,唔好夾硬塞mytv sxper俾我,佢又係話唔可能再做$105,又話$14x已經最平,我又係等下先算
如果你傾到好價,麻煩介紹個sales俾我

侯爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

$98(100M)+$20(固網電話)=$118

男爵府

barbielun 發表於 17-11-15 17:06
我又係$105,我只係想要返$105,唔好夾硬塞mytv sxper俾我,佢又係話唔可能再做$105,又話$14x已經最平, ...

你仲平過我,大家都等下先

禁止訪問

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

HongV 發表於 17-11-15 15:48
有無人用和記?質素同香港寬頻差得遠嗎?

和記寛頻還好,網絡電話好差。

大宅

回覆樓主:

我交開120寬頻連家居電話,依家佢話續約收我199,我一月前要决定續唔續。貴成80蚊,考慮中

男爵府

回覆樓主

我出年3月到期,打黎$218 (100M+電話+My TV super+IDD),同自己上網續一樣睇黎都係要send cut form先會減

男爵府

原先$178(100m上網+家居電話)依家話要加到我$238我打去hotline.佢叫我等耐d(因我4月尾先到期)可能到時有新優惠如無先再諗續唔續約.(個女仔好中肯所以我都無再糾纏落去)

男爵府

c9c9c9 發表於 17-11-15 13:43
十月份續,$98 + 20 有固網電話,My TV ,100mb。jm 吾好急,佢吾比好價你,即去搞取消,sales 㑹再揾你。 ...

哇!咁平?!我村屋$288

侯爵府

畀面勳章

回覆樓主

尋日佢打嚟話$268續約,我住公屋,睇到你地先知原來可以咁平,我都係再等下先
如果明亮的光線使你雙眼再也看不見
我的愛能把你帶回家

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

回覆樓主:

update下先,早2日續咗,終於等到$98,2年約,送2年mytv 同一年亞視
緣是天意,份是人為,有緣相遇者,珍惜緣份的來臨

大宅

回覆 ChammyMAMA 的帖子

呢個價好抵, 想問續約後如要搬遷有免一次嗎? 定係一定要俾搬遷費?

瑪瑙宮

gg409 發表於 18-2-7 11:55

呢個價好抵, 想問續約後如要搬遷有免一次嗎? 定係一定要俾搬遷費?

我記得我有次續約前已經知自己會搬,所以我一早同佢傾好free比我搬遷先幫佢續

大宅

ChammyMAMA 發表於 18-2-7 11:25
update下先,早2日續咗,終於等到$98,2年約,送2年mytv 同一年亞視

請問點樣先可以講到$98 (100MB + my TV super )?
佢原本開介是多少?係唔係你就快到期話會cut呢?所以佢先比咁平你?☘️

瑪瑙宮

bonbonfuk 發表於 18-2-7 13:44
請問點樣先可以講到$98 (100MB + my TV super )?
佢原本開介是多少?係唔係你就快到期話會cut呢?所以佢 ...

佢一開始$17x>>$15x>>$129(免3個月),我話$98啦,佢一直話做唔到,咁我去交cut form,等咗幾日就打嚟$98,本身2月28日到約

大宅

ChammyMAMA 發表於 18-2-7 13:50
佢一開始$17x>>$15x>>$129(免3個月),我話$98啦,佢一直話做唔到,咁我去交cut form,等咗幾日就打嚟 ...

知道了謝謝!
我6月才要續約,現在已經成日搵我續,要$199
我現在月費是$140,如果$199真係唔會續呀!

大宅

好呀, 唔該晒, 等我都試下先, 不過唔知免左搬遷, 仲有無得平呢?

瑪瑙宮

bonbonfuk 發表於 18-2-7 14:12
知道了謝謝!
我6月才要續約,現在已經成日搵我續,要$199
我現在月費是$140,如果$ ...

企硬呀~目標$98,不過尋日見樓下hgc做$69 唔知好唔好用

首頁

尾頁

跳至