親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

kmpurin 發表於 18-5-6 23:46
X2
我8月出發,7月先會買

我最後都冇買

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

wendyyy 發表於 18-5-6 23:53
邊個動物園有得抱樹熊影相? 咁呢個動物園 仲有邊啲動物? 8月去. 悉尼係咪都有動物園可以抱樹熊影相㗎?
...

抱樹熊只有昆士蘭可以,其他地方只可以企旁邊,悉尼係冇得抱

大宅

kmpurin 發表於 18-5-6 23:48
好似除咗淘寶唔使指定日期入場外,klook kkday 吃喝玩樂嗰d全部都係指定日期
但我又好 ...

問過吃喝x樂,他們說可以開票前後2-3 日使用就無問題

大宅

chun媽 發表於 18-5-7 22:43

睇過klxxk的comment, 有話不用指定日子使用門票,唔知係咪真

男爵府

BK Milk勳章

chun媽 發表於 18-5-7 22:43

謝謝
係咁就行程彈性好多

男爵府

BK Milk勳章

回覆樓主:

Seaworld resort 推出限時優惠
最平Aud $199 一晚,包2大2小早餐及movie world, sea world & wet n wild 3個樂園係入住期間任去

chun媽    發表於 18-5-12 20:55

別墅

kmpurin 發表於 18-5-10 23:13
最平Aud $199 一晚,包2大2小早餐及movie world, sea world & wild wild wet ...

可惜我地已經安排了住宿。

男爵府

BK Milk勳章

小bb女 發表於 18-5-10 23:14
可惜我地已經安排了住宿。

我仲未,所以訂咗3晚hea 下
另外再訂多2晚近番surfers paradise

大宅

機票要早幾多個月訂呀?有冇咩airline會不時做特價呢?

男爵府

最平Aud $199 一晚,包2大2小早餐及movie world, sea world & wild wild wet ...

請問喺邊度訂呀? wwebsite搵唔到
thx

男爵府

BK Milk勳章

taifat 發表於 18-5-11 23:12
請問喺邊度訂呀? wwebsite搵唔到
thx

係番Seaworld resort 網頁- package deals 就見到

男爵府

kmpurin 發表於 18-5-12 00:26

係番Seaworld resort 網頁- package deals 就見到

唔該晒

珍珠宮

好抵,可惜已訂酒店,否則一定住一晚

別墅

回覆樓主

大家好,我們都會暑假去gold coast + Brisbane, 己訂機票酒店,訂左一晚farm stay, 9晚GC, 5晚Brisbane
大家多多指教
大家有冇諗住買 iventure card?一心諗住用來觀鯨,夜遊藍光蟲,Mt Tamborine mountain half day trip
好似幾抵

男爵府

BK Milk勳章

回覆樓主

想問下大家:
我check 過gold coast 機場無go card 賣
你地會唔會買go explore card 第一日用?
定係第一日由機場搭車會比cash?
返到去suffers paradise 再買go card?
我唔會搭airport transfer 去酒店,都幾貴,搭的士或uber 都仲抵

子爵府

ciwed 發表於 18-5-15 18:13
大家好,我們都會暑假去gold coast + Brisbane, 己訂機票酒店,訂左一晚farm stay, 9晚GC, 5晚Brisbane
大 ...

5晚BNE?上網睇話B N E唔使住咁多晚冇嘢玩
我BNE落機,打算一到步就call車去黃金海岸

別墅

kmpurin 發表於 18-5-21 10:03
想問下大家:
我check 過gold coast 機場無go card 賣
你地會唔會買go explore card 第一日用?

我們會自駕,所以無研究。

子爵府

kmpurin 發表於 18-5-12 00:26

請問check out 果日
Check out左
仲可唔可以入theme park
Thx

男爵府

小bb女 發表於 18-5-24 20:16
我們會自駕,所以無研究。

請問你book左車未?book邊間呢?
thx

子爵府

Lqueenie 發表於 18-5-12 08:06
好抵,可惜已訂酒店,否則一定住一晚

我訂左可取消嘅房,等我再睇睇先

首頁

尾頁

跳至