唔明而家D手機郁D都5-6千...

labyrinthwy
|
平平地2-3千又有咩選擇呢?
sharon_pig
|
labyrinthwy 發表於 17-11-16 16:46

有 samsunng 有low end
只係打出打入用下WhatsApp冇問題
jc2009
|
我都覺得5,6K 好貴..
juv10hk    發表於 17-12-20 12:45
wcpcelia    發表於 17-11-17 15:55
sg51244
|
買大陸牌子,小米、華為等等,
性能都好好,價錢平好多,香港都有保養
pigmei
|
換電話真係貴,我仲用緊i-lone 5s, 再過一排先考慮換,我會換舊一個型號的,抵用D
cindy618
|
幾貴都有人買啦唄
caca0921
|
我用緊Samsung C5 Pro,2千幾,都幾好
eclcm120
|
2-3千又想用旗艦機有既
上年HTC部U Ultra呢家$2798,HTC同SMT online store都有得賣
愛B媽媽
|
2千
真係小米華為無得輸
大力大力
|
同老婆都係用三星C5000 64G,好似唔使3000 ~。
chiumeishun
|
2-3千都夠買一d過氣旗艦機了。
ChloeMa
|
5-6 千好耐了,宜家再貴都有。 當然每個品牌,總會出D 2-3千低檔機,配合不同市場需要。
一隻鴨鴨
|

小米、華為、華碩
LG、三星、Sony的中階機

Sony xa1 ultra,好似Below $3000

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
SARIDON
|
無人叫你吓吓買新出嘅旗艦機㗎,將價就貨嘛,你想出幾多錢咪買到乜嘢手機,$3000蚊樓下一樣好多選擇。。
blackberry
|
我用緊孔侑代言果部 ,勁慳電 前後雙鏡頭,唔怕手震
麻煩貓
|
剛出c7pro 2980行貨,好用丫
怪獸青BB
|
小米lor
lilysun123
|
labyrinthwy 發表於 17-11-16 16:46

samsung c9 pro, LG v20, 電x 數碼大約3k
pcy307
|

樓主有冇經歷過2000年Nokia 8850鬚刨王嘅年代?17、18年前買部打出打入嘅手機都要六千幾,相比之下,現在的手機實在係平靚正,點會認為貴呢。
草莓熊本熊
|
手提係海鮮價,過咗氣就大跌價,唔好買新形號,2-3000有大把揀