自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

sababy 發表於 17-11-18 14:16
數字屋的,家中還有很多存貨
今次消委會測試中有沒有?thanks!

冇測試759洗衣波波呀
xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

禁止訪問

男爵府

bmuimami 發表於 17-11-18 14:34
Level 2 (跟包裝指示)
唔覺太多泡喎,包裝同以前original唔同,其他地方買又太貴,價x棧有呢款同另一jm張 ...

黃色有用過嗎?

水晶宮

Monstereasy 發表於 17-11-18 14:37
黃色有用過嗎?

冇呀

xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

子爵府

pbpk03845784 發表於 17-11-17 10:39
早兩日見消委會講TIDE嘅洗衣珠幾好...但原來都幾貴吓...有冇jm知邊度買會平dd架

京東有,寫住日本進口。等平D買嚟試吓!

男爵府

2024年龍年勳章 減齡達人勳章

小比豬仔 發表於 17-11-17 16:51
剛剛係facebook團購買咗,$299有152燈

可以pm我團購fb資料嗎?thanks.

大宅

baby_chu 發表於 17-11-17 11:29
我用頂蓋機,先擺一粒喺機底先再擺衫!
洗完有陣清香味!我自己幾鐘意!
Aeon 賣 $2xx 一盒就真係較貴!

想問下用左呢粒仲要落滴露/柔順劑嘛?

珍珠宮

2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

yyywah 發表於 17-11-18 16:35
想問下用左呢粒仲要落滴露/柔順劑嘛?

唔洗!佢話粒嘢係3合1,有埋架喇!

子爵府

月見草 發表於 17-11-18 14:37
我見到超市間中(其實都有一個月左右一次)特價,$38、39都買過,我見減價先入貨
...

超市是百x?補充裝?thanks!

大宅

baby_chu 發表於 17-11-18 16:37
唔洗!佢話粒嘢係3合1,有埋架喇!

甘又好方便喎等我買盒試下先

禁止訪問

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回

天貓超市有喎

水晶宮

早兩日喺TASTE買左嚟試吓用...又有預期咁香, 可以話係近乎冇香味 !! 一粒唔夠 ?????

公爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 瞓得好勳章

回覆樓主:

今日一次買左三樣
借問聲有無jm用過洗洗衣機果盒野呀?應該點用架?開一機水倒晒包野落去嗎?

⋆☆知足常樂

水晶宮

WiNniE_726 發表於 17-11-20 18:04
今日一次買左三樣
借問聲有無jm用過洗洗衣機果盒野呀?應該點用架?開一機水倒晒包野落去嗎?

360?今日見齊你呢三樣,不過冇買

公爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 瞓得好勳章

bmuimami 發表於 17-11-20 19:32
360?今日見齊你呢三樣,不過冇買

係呀 喺360買
⋆☆知足常樂

伯爵府

回覆樓主:

呢隻香嗎
759果隻我覺得香得好臭

侯爵府

做個靚太 發表於 17-11-17 22:31
消委會嘅報告入面介紹左3隻好用,最貴就俾tide,仲要係最少貴成倍,有得選擇情況下我唔會揀~
...

同意,而且相對下唔太環保

侯爵府

sababy 發表於 17-11-18 12:37
Ariel 洗衣液是這枝嗎?

係呢支啊

水晶宮

WiNniE_726 發表於 17-11-20 18:04
今日一次買左三樣

首頁

尾頁

跳至