洗碗機抵買嗎?

得閒姨
|
呢個價錢抵買嗎?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
fuhk
|
差唔多,棒棒蛋機得個擺
jutau
|
平過美的
tiramisu_hk
|
之前Build in pro 賣1990,唔知仲係唔係呢個價,美的都係同價
wcpcelia    發表於 17-11-18 18:40
lyh80115
|
tiramisu_hk 發表於 17-11-17 16:46
之前Build in pro 賣1990,唔知仲係唔係呢個價,美的都係同價

美的都賣過1990?
tiramisu_hk
|
lyh80115 發表於 17-11-17 16:47
美的都賣過1990?

1999先正確

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
melonfans
|
tiramisu_hk 發表於 17-11-17 16:53
1999先正確

我覺得美的唔耐用,rasonic 用過佢產品,好過美的
fuhk
|
melonfans 發表於 17-11-17 16:58
我覺得美的唔耐用,rasonic 用過佢產品,好過美的

呢部oem九陽的
Babylyly
|

不貴。

1仔1女
|
Babylyly 發表於 17-11-21 19:19
朋友說浪費水和電。本身機就不貴。

吓?上面呢部用5升水,手洗點知5升?我用左之後,水費由5xx蚊,減少到18x,電費都平左
fairyfloss
|
你朋友有做過嗎?大洗碗機用水比手洗更少
fairyfloss
|
你朋友有用過嗎?大洗碗機用水比手洗更少
Chirley    發表於 17-11-23 16:57
fingiu
|
tiramisu_hk 發表於 17-11-17 16:53
1999先正確

請問R牌邊度賣1999?
PP_Couple
|

佢咁諗係好正常,因為佢冇study過洗碗機。我係睇過spec先去買,如果洗兩人食具,仲要係非常簡單的一餐,手洗會用少d水。但如果多幾隻碗,嗰餐又比較油,好肯定手洗唔會用得少水。而電方面,真係用好少,一個月用多十幾蚊,洗潔精都買唔到一支。
PP_Couple
|
我建議係有大買大,座地就唔係太多家庭可以有空間去放,但起碼買洗到6人嘅機。
joyce3cheng    發表於 18-1-5 02:05
hilaryashley
|
請問洗一次碗要用幾耐時間?
icc9
|
我朋友有依款, 佢話洗得好少碗, 唔係咁好用......
knifesheep
|
icc9 發表於 17-11-22 10:39
我朋友有依款, 佢話洗得好少碗, 唔係咁好用......
呢個係我一路都未買既原因……
veronicav
|
我都買左呀
我買左呢部
http://www.panasonic.hk/chinese/ ... washer/np-tfm1.aspx
我係京東買,個陣2000蚊到
catcat_22
|
veronicav 發表於 17-11-22 10:42
我都買左呀
我買左呢部
http://www.panasonic.hk/chinese/products/kitchen/dishwasher/np-tfm1.aspx
我都想買呢部, 想問一下京東會有香港師父上門安裝嗎 ?