想生BB

跳至

首頁

尾頁

別墅

我想問下有無邊位姊妹既醫生會要你食糖尿藥由備孕食到生?
可以介紹你用緊邊位嗎?

子爵府

畀面勳章

EvieWB 發表於 17-11-20 10:44
我想問下有無邊位姊妹既醫生會要你食糖尿藥由備孕食到生?
可以介紹你用緊邊位嗎?
...

我之前睇陳億仕,多囊
佢要我食糖尿藥幫助

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

我之前睇黃秀珍,斷錯症以為我多囊並耍要我食糖尿藥幫助

別墅

回覆 kathylala 的帖子

Thanks! 佢要你食到有左就停定繼續食到一定月數?

禁止訪問

子爵府

畀面勳章

EvieWB 發表於 17-11-20 11:26

Thanks! 佢要你食到有左就停定繼續食到一定月數?

我上年由7月經佢到照輸卵管
之後8月開始睇佢,佢就叫我食排卵藥+糖尿藥
但我係食到有左先停,陳醫生個時開好幾個月份量俾我
但我唔知算唔算因食糖尿藥有幫助下易中
因我食左2個月(月頭食到排卵)排卵藥,再之後打2個月排卵針(每cycle打十幾日),都唔得
想做iui但異常出血,醫生話我只可靠ivf
我就放棄自己做運動,控制飲食,即月中,我今年9月生左架啦

別墅

我都睇緊佢 佢都叫我做ivf 但我唔想最快iui都想過幾個月先..休息下...

我見有d人糖尿藥會食埋頭三個月

子爵府

畀面勳章

EvieWB 發表於 17-11-21 09:52

我都睇緊佢 佢都叫我做ivf 但我唔想最快iui都想過幾個月先..休息下...

不過我估多囊食糖尿藥應該都會有幫助既

大宅

醫生都有開比我飲前食,但有時我都忘記左!我查過多囊同姨島素有関,所以唔D藥令佢敏感,正常的!最終導致循環睾丸激素的降低而改善多囊。
我都係食左排卵藥2次唔bingo 醫生先比我!

首頁

尾頁

跳至