好物分享: 天氣乾燥濕疹發作

kattsang
|

一到天氣乾燥就濕疹發作,只有純Emu 油救到我。查左三日,已經好返好多,甩皮都好返晒

除左醫濕疹,屋企人用過可以淡斑醫暗瘡

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
yblehs
|
邊到買? 貴嗎?
kattsang
|
yblehs 發表於 17-11-23 11:54
邊到買? 貴嗎?

3,400一樽,每次用1/3 粒capsule,我冬天長用,舊年用剩大半樽
omega_chui
|
我轉用自己整嘅濕疹配方嘅手工皂,依家皮膚問題完全改善
tsung
|
kattsang 發表於 17-11-23 11:49
一到天氣乾燥就濕疹發作,只有純Emu 油救到我。查左三日,已經好返好多,甩皮都好返晒

除左醫濕疹,屋企人 ...

請問邊度有得賣?
wawaliluk
|
kattsang 發表於 17-11-23 17:24
3,400一樽,每次用1/3 粒capsule,我冬天長用,舊年用剩大半樽

好貴
wawaliluk
|
wawaliluk 發表於 17-11-23 19:06
好貴

Emu 係澳洲生活嘅鳥類,emu oil係澳洲賣得平,下次你search吓邊度有得賣,絕對唔洗3,400大元。
marymarymary123
|
謝分享,我自己都有呢個問題
kattsang
|
wawaliluk 發表於 17-11-23 19:14
Emu 係澳洲生活嘅鳥類,emu oil係澳洲賣得平,下次你search吓邊度有得賣,絕對唔洗3,400大元。
...

我都想知邊度有甘平純Emu oil, 我上網search剩係見倒4,500既純正Emu oil. 如果你話澳洲買得平而要飛過去買,甘就免了。

如有請分享,我都想買倒平貨。

Btw, 我呢隻係標傍可以口服既Emu oil, 所以可能比較貴。用開organic n natural product, 可以口服既對我黎講信心大D. 我先會相信佢係純天然。

wawaliluk
|
kattsang 發表於 17-11-23 20:12

我都想知邊度有甘平純Emu oil, 我上網search剩係見倒4,50 ...

淨係Amazon都有唔同牌子emu oil,肯花時間揾實有一款啱你。
Fion_Chan
|
iherb 隨便都搵到隻口服,百零蚊有90粒

kattsang
|
Fion_Chan 發表於 17-11-23 21:33

幾好喎
cbeyond
|
iherb咪有得賣, 百零蚊。
helen37
|
小金名
|
我都有用!埋口好快!濕疹同暗瘡傷口都幫到手 iherb 買的

yuki411
|
小金名 發表於 17-11-24 01:03
我都有用!埋口好快!濕疹同暗瘡傷口都幫到手 iherb 買的

試下先
堅媽
|
omega_chui 發表於 17-11-23 18:47
我轉用自己整嘅濕疹配方嘅手工皂,依家皮膚問題完全改善

可以分享配方嗎?
ac917
|
Fion_Chan 發表於 17-11-23 21:33

BK jm真係叻
ac917
|
小金名 發表於 17-11-24 01:03

請問呢支幾錢?
cbeyond
|
ac917 發表於 17-11-24 05:40
請問呢支幾錢?

30ml 9x蚊, 呢期iherb買野仲有9折。