想問下點樣買滴雞精最平?

木糠布甸狗
|
我成日黎M都唔準時, 又痛.
聽D FD講食滴雞精可以調理經期, 但長期食擔心有D貴…
spikenard
|
萬靈有4物湯唔貴的,有jm 介紹過,我都買左嚟試,好work ,m準時左,唔痛,有番d血色,我都估唔到效果咁好
bmuimami
|
spikenard 發表於 17-11-24 22:34
萬靈有4物湯唔貴的,有jm 介紹過,我都買左嚟試,好work ,m準時左,唔痛,有番d血色,我都估唔到效果咁好
...

請問係邊隻?
skyfree333
|
...

四物唔係個個岩 我飲完all到死
受唔到
spikenard
|
skyfree333 發表於 17-11-24 23:26
四物唔係個個岩 我飲完all到死
受唔到

你係買茶包嗰隻定要煲嗰隻?
mandy952
|
木糠布甸狗 發表於 17-11-24 21:38
聽D FD講食滴雞精可以調理經期, 但長期食擔心有D貴… ...

4物湯好d又簡單,飲完黎m 冇咁辛苦
pomanlife
|
聽D FD講食滴雞精可以調理經期, 但長期食擔心有D貴… ...

西環海味街,一盒10包,三百幾,有蟲草既再貴d
yunaain
|
補身子一定貴啦,
睇中醫都300幾400一次
micmiccheung
|
睇你買邊隻啦,買王朝可以上FB搵葉翠翠個PAGE, 問佢拎個 VIP CODE
miffyumiffy
|
...

咩牌子?
goo_littlebb
|
上網搵discount code買
spikenard
|
miffyumiffy 發表於 17-11-26 10:16
咩牌子?

vcare
spikenard
|
bmuimami 發表於 17-11-24 22:41
請問係邊隻?

vcare
miffyumiffy
|
spikenard 發表於 17-11-26 10:19
vcare

買黎試下先, thx
spikenard
|
miffyumiffy 發表於 17-11-26 10:40
買黎試下先, thx

試過藥房執的四物湯,飲完受不了
又試過樓上買的,飲完又受不了
這個經jm介紹的,我對4物湯改觀,沒之前飲完的不適
木糠布甸狗
|
micmiccheung 發表於 17-11-25 17:21
睇你買邊隻啦,買王朝可以上FB搵葉翠翠個PAGE, 問佢拎個 VIP CODE
下..點問佢啊? INBOX?
木糠布甸狗
|
goo_littlebb 發表於 17-11-26 10:19
上網搵discount code買
discount code? 咩來架?
tpcmela
|

你join 團購啦,有王朝團購買平好多
iamiam
|

我坐月時買咗,一包都未飲,初時冇諗住請陪月,最後請左,你有冇興趣
iamiam
|
我都係剛滿月