自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

回覆樓主:

以前試過買啲童裝,又係過左數先話冇貨要等下一次船期,等嚟等去又話可以轉款,但都係冇嘅。好在有退到錢。

男爵府

Poo得好勳章 笑得好勳章 BB防敏心得分享勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

佢應該唔諗住退錢架啦,係咁拖

子爵府

間野又都多人LIKE...

水晶宮

牛年勳章 2018復活節勳章

睇怕樓主個7百幾凍過水......
一拖再拖, 唔似想退錢。

我之前在fb買野, 但件貨遲遲未有。
一拖再拖, 雖然只係幾百蚊, 但我都驚收唔返。
好在對方話如果唔想再等, 會退返俾我。
我俾完acc no.後,佢即時退俾我。

所以在fb, 貴既野都唔好幫襯, 唔係貨又冇, 錢又收唔返。
平白唔見錢, 會好肉赤。

Childhood is journey, not a race.

男爵府

我都曾經心思思...諗住平平地...買黎粗用唔肉赤~~ 好在樓主post出黎姐...如果唔係幾舊水買假野黎粗用...到時真係好肉赤~~

大宅

回覆 bik1229 的帖子

係咩? 我星期六會去淘大, 係咪地下果間舖?

大宅

回覆 sandwich 的帖子

除咗油潰外個袋有無其他古怪? 呢間shop最大問題係佢態度真係差到無輪...

大宅

回覆 ~小樹兒~ 的帖子

我收到退款喇, 但係都諗住會報海關, 費事再有人受害...

大宅

回覆 wuwucancan 的帖子

好彩你無買到咋!!! 我諗住下個月去德國買算數...不過最衰就係機場間舖估唔到佢有咩色..

大宅

Btw岩岩再睇佢個page, 佢block咗我唔比我留言...

珍珠宮

donki 發表於 17-11-28 11:52
回覆 wuwucancan 的帖子

好彩你無買到咋!!! 我諗住下個月去德國買算數...不過最衰就係機場間舖估唔到佢有 ...

其實我已經買左返hk先問佢價,諗住夾下價,点知見到你呢個post就更加肯定佢賣D貨有問題

別墅

SuperChanB 發表於 17-11-27 17:32
FB 店,好多假貨當真貨賣,所以一定要小心,寧願貴少少去門市買
我都係咁話,貴少少都要去專門店買!!

有時見網上店D 韓國衫好似幾靚,價錢$3XX一件,都唔平,買左發現中伏,質地差!! 試多幾次,決定點都不再幫襯了!!

大宅

我download咗海關份form, 但係好似要我買咗有單有盛先可以舉報.....

大宅

donki 發表於 17-11-28 11:51
回覆 ~小樹兒~ 的帖子

我收到退款喇, 但係都諗住會報海關, 費事再有人受害...
贊成

琥珀宮

donki 發表於 17-11-27 13:23
[更新] 要講到報警先終於收到退錢, 雖然佢退比我時都仲要串我, 但係算數...不過我仍然諗住報海關懷疑佢賣假 ...

邊有咁多水貨,仲要平咁多,大陸a貨,a到真嘅一樣。不過唔寄貨又唔退錢就擺明詐騙啦。

琥珀宮

skmibb 發表於 17-11-28 08:12
以前試過買啲童裝,又係過左數先話冇貨要等下一次船期,等嚟等去又話可以轉款,但都係冇嘅。好在有退到錢。
...

因為佢地係收左錢先訂貨

侯爵府

donki 發表於 17-11-28 11:50
回覆 sandwich 的帖子

除咗油潰外個袋有無其他古怪? 呢間shop最大問題係佢態度真係差到無輪...

我唔係太識分真假

珍珠宮

donki 發表於 17-11-28 11:49
回覆 bik1229 的帖子

係咩? 我星期六會去淘大, 係咪地下果間舖?

係。

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

有可能收咗錢先至淘,仲要貪平集運,遇上雙十一爆倉所有快遞延誤,所以遲遲交唔到貨。

翡翠宮

牛年勳章

donki 發表於 17-11-27 13:28
回覆 vivian520 的帖子

叫做by chxxm store

我啱啱買左個longchamp等收貨

首頁

尾頁

跳至