自由報料

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

親子王國15週年勳章

861014 發表於 17-11-30 14:56
張卡會自動過期,甘幾時開始生效可以自選嗎?
2017年12月31日前要開卡,開卡計.

侯爵府

親子王國15週年勳章

謝樓主報料

侯爵府

親子王國15週年勳章

mmki 發表於 17-12-2 00:20
網上登記唔到,要hkt用戶先得

我登記左喎,有其他選項的。
仲話會寄過來

侯爵府

親子王國15週年勳章

caroni 發表於 17-12-2 17:59
請問我登記左club sim, download完拍住賞,但點樣拎sim card? 網站叫我download完拍住賞返去登記,但我搵 ...

冇咁複雜 我呢度登記完成好似就得,仲收到以下msg:
Club SIM: Thank you for registering Club SIM. You will enjoy a variety of fantastic experiences and special privileges. In addition, a Tap & Go account and a mobile wallet have been set up for you. To activate, please click https://www.tapngo.com.hk/download/ to download the Tap & Go app (SVF Licence No. (...)

侯爵府

親子王國15週年勳章

caroni 發表於 17-12-7 22:32
我整左好多次都係咁,個tap and go已開左
我之前唔使的,可能而家改左了

侯爵府

親子王國15週年勳章

NLa 發表於 17-12-10 17:38
回覆 oran04 的帖子

請問之前只需比咩資料?

姓名 電話 地址 身份證號碼

首頁