影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

kcm 發表於 17-12-5 09:00
我冇諗過你會鍾意舊戲.
有眼光
我尋晚睇左EP4同5

翡翠宮

BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

kcm 發表於 17-12-5 09:01
我以前係華仔天地會員
而家唔鍾意佢拿
我鍾意佢幾套劇, 又未到迷

水晶宮

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 畀面勳章 親子王國15週年勳章

mcyw888 發表於 17-12-5 10:17
我尋晚睇左EP4同5
好勁呀

水晶宮

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 畀面勳章 親子王國15週年勳章

mcyw888 發表於 17-12-5 10:19
而家唔鍾意佢拿
我鍾意佢幾套劇, 又未到迷
我小學時已鍾意佢了
而家都鍾意, 不過程度差好遠, 年紀大,冇左少女心

翡翠宮

kcm 發表於 17-12-5 10:36
我小學時已鍾意佢了
而家都鍾意, 不過程度差好遠, 年紀大,冇左少女心
原來如此, 今次你都會追返呢套

複式洋房

回覆 mcyw888 的帖子

繼續追埋其他集數啦!劉德華真係做得好好!我都耐唔耐睇翻幾次! 而家youtube有得睇,方便好多!我都追到尾聲lu! 其實有時有D經典舊劇唔同時間睇翻又有唔同味道!最緊要套劇拍得好就點睇都係好嘅!同埋你睇嘅時候可以睇下D下面D留言,好多都讚套戲讚到不得了(尤其是第一集留言特別多)!你都一路睇一路留言啦!

第42集:https://www.youtube.com/watch?v=cpGWaKyPauE&t=1507s&list=PLUxlohmoXram8z91p5ziJAwcoYhWHimpH&index=42

翡翠宮

Byzan 發表於 17-12-6 01:51
回覆 mcyw888 的帖子

繼續追埋其他集數啦!劉德華真係做得好好!我都耐唔耐睇翻幾次! 而家youtube有得睇, ...

嘩,咁快睇到尾聲,勁!

yt有得睇係好方便

伯爵府

回覆樓主

真經典,個個角色都好稱職。一個情字貫穿成套劇。咁多年,我仲記得羅蘭姨的裘千尺谷底吐棗核上地面的奇技

複式洋房

回覆 asa2012 的帖子

係呀!羅蘭姐真係做得好好!!👍👍

喺第27845秒開始出現,可以睇下佢D神功:

https://www.youtube.com/watch?v=DGt9baGmXjk&index=27&list=PLUxlohmoXram8z91p5ziJAwcoYhWHimpH

你都click入去睇下啦!

水晶宮

mcyw888 發表於 17-12-5 11:12
原來如此, 今次你都會追返呢套

冇呀
我好記得過兒隔左十幾年後見返姑姑個幕

水晶宮

asa2012 發表於 17-12-6 11:38
真經典,個個角色都好稱職。一個情字貫穿成套劇。咁多年,我仲記得羅蘭姨的裘千尺谷底吐棗核上地面的奇技:h ...

周八過,儍姑都好令人深刻

翡翠宮

kcm 發表於 17-12-7 10:12
冇呀
呢個真係等到頸都長

翡翠宮

kcm 發表於 17-12-7 10:12
冇呀
我最鍾意佢地眼裹只有對方!

翡翠宮

kcm 發表於 17-12-7 10:13
周八過,儍姑都好令人深刻
係, 秦煌又係做得好好

珍珠宮

回覆樓主:

响微博D人多數話古天樂、李若彤個版本係經典,其實我好唔明亦唔認同囉!响我心目中,劉德華同陳玉蓮呢個版本至係經典!佢兩位至係最佳嘅楊過同小龍女人選!無人能及!

大宅

moniy 發表於 17-12-9 13:33
响微博D人多數話古天樂、李若彤個版本係經典,其實我好唔明亦唔認同囉!响我心目中,劉德華同陳玉蓮呢個版 ...

伯爵府

Byzan 發表於 17-11-30 22:57
睇左好多集,好好睇!!
在youtube看第38集: https://www.youtube.com/watch?v=vh_cN5Zd5ag&index=38&l ...
開唔到,冇得睇了

別墅

D歌首首都好好聽

珍珠宮

回覆樓主

地球和火星 完美與破爛 現實對幻象 這樣的差距離還有盼望 嗎

複式洋房

回覆 shala 的帖子

對呀!當我睇完全套,想再重溫多一次,發覺TVB Anywhere已經block 了香港、台灣等地方了! :-(
只有在加拿大、日韓、澳紐等地才可以看到!:-(

太可惜了!

首頁

尾頁

跳至