人在銅鑼灣, 得 $50-60蚊食飯, 可以幫襯邊間? (除 M 記,大+落...)

杜小田
|
人在銅鑼灣, 得 $50-60蚊食飯, 可以幫襯邊間?
除 M 記,大+落, 吉野, KFC....

有無介紹/提議呀?
Sumyeema1
|
杜小田 發表於 17-12-1 10:50

粢飯+咸豆漿,$37。小巴果條街。
伊芙蓮
|
文輝墨丸河
個條街都有幾間荼記/小店
你估我唔到
|
希慎food court
kk80400
|

南記
starer
|
譚仔~~
lm251099
|

炑八
sasa0208
|
金記冰室
kianmama
|
極尚大喜屋 lunch set ($48/58/68)
wcpcelia    發表於 17-12-2 21:38
小詠
|
Sumyeema1 發表於 17-12-1 10:56
呢間栥飯好味, 好多人買
tester5
|
南記
timothylee520
|
大食代
終極熊貓
|
kianmama 發表於 17-12-1 11:02
極尚大喜屋 lunch set ($48/58/68)

只可以食48,加埋一先唔過60
yiu_mimi
|
Sumyeema1 發表於 17-12-1 10:56

同一條街煎豆腐, 炒麵, 豆漿豆腐花
kianmama
|
終極熊貓 發表於 17-12-1 11:15
$48 d set 都ok架, 有湯~沙律~飲品......又坐得舒服.
ernniechow
|
終極熊貓 發表於 17-12-1 11:15

去惠康買
wyl
|
金百利樓上好多食肆好平
poon_angela
|
榮記車仔麵
是是但但
|
小詠 發表於 17-12-1 11:08
呢間栥飯好味, 好多人買
我都鍾意食佢既栥飯~ 好耐無食, 早前再去食, 貴了好多, 成廿幾蚊一舊。不過女仔既話, 一舊都好夠飽, 加埋野飲, 都抵過出去食餐飯。
(但栥飯銀胃, 只可間唔中食一餐。)
小詠
|
是是但但 發表於 17-12-1 11:26
我都鍾意食佢既栥飯~ 好耐無食, 早前再去食, 貴了好多, 成廿幾蚊一舊。不過女仔既話, 一舊都好夠飽, 加埋野 ...
買來當零食咋, 係有D銀胃, 始終是糯米