請問知否那一間759有牛油紙賣?

PaPa
|
如題。
laiyee6121
|
PaPa 發表於 17-12-2 19:10
如題。

牛油紙唔覺有喎,去烘焙的地方買la
PaPa
|
laiyee6121 發表於 17-12-2 21:57
牛油紙唔覺有喎,去烘焙的地方買la

烘焙店的牛油紙會否比759貴很多呢?
laiyee6121
|
PaPa 發表於 17-12-2 22:40

唔會,好似一蚊一張,一卷有10張
zitzai
|

12 蚊店有,有 made in japan 嘅,驚嘅 made in italy 都買過。窄過 x能嗰啲,但一般 baking tray 一張過舖到

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
nnnyiunnn
|
我用佳能,超市有得賣
mandy952
|
PaPa 發表於 17-12-2 19:10
如題。

惠康有得賣
seaheart88
|
PaPa 發表於 17-12-2 22:40

你要用好大量嗎?

如果只係少量其實間間買都唔爭幾遠啊!
落去超市買佳林嗰隻紙都得
Abbie_mimi
|
759 做7折平過烘焙店,不過唔係成日有貨,所以有貨我就買定多一圈,當然超市有佳能,但貴
TPMummy
|
太平的唔好用。
之前我整蛋糕,個導師話要唔痴嘅話,一定要用佳能
洋洋
|
laiyee6121 發表於 17-12-2 22:49
唔會,好似一蚊一張,一卷有10張

759 折咗$20 係30cm x 20m, 一定平好多,不過好耐冇見過。

$12 店 6m都算平
洋洋
|
TPMummy 發表於 17-12-3 23:36
太平的唔好用。
之前我整蛋糕,個導師話要唔痴嘅話,一定要用佳能

用過平貴都唔痴
TPMummy
|
洋洋 發表於 17-12-3 23:53
用過平貴都唔痴

有次整蛋白餅,用在烘焙店買,一大張自己剪來用那些,真係會痴的。轉返用佳能即ok。

可能導師既意思係不要買太平那些。
imuran
|
剛過去的weekend 天后電氣道分店有貨
jacky1666_hk
|
我反而想知邊間有細同大保鮮袋,上星期係北角見到,但趕住接女又放低左廢事排長龍。今個星期再去已經無自己住個邊三間都無
PaPa
|
imuran 發表於 17-12-4 08:44

這個分店對我來說太遠了!
PaPa
|
zitzai 發表於 17-12-2 23:05
12 蚊店有,有 made in japan 嘅,驚嘅 made in italy 都買過。窄過 x能嗰啲,但一般 baking tray 一張過舖 ...

$12店有另一款是30cm X 5m。
PaPa
|
imuran 發表於 17-12-4 08:44

請問這店舖是否經常都有貨?
sfuhsg
|
琴日喺樂富見到,即掃3卷
$33,66折
抵過超市佳能好多
imuran
|