影相一流嘅iphone X

奇趣蛋
|
尋晚去左沙田新城市睇個粉紅燈飾, 真係幾靚, 但重點係部iphoneX, 影相真係好靚, 見人地0個D全部都係見燈唔見人/ 見人唔見燈, 我地就剛剛好..貴得有理..
(冇相俾大家睇, 因為部機唔係我, 係老公嘅.....XD)
judypig
|
但係我都係好想睇相
大力大力
|
因為相鏡頭的關係~
奇趣蛋
|
回覆 judypig 的帖子

HAHA... 後補 ..
奇趣蛋
|
回覆 大力大力 的帖子

一定係... 搞到我好想買..但係好貴 ....
sharon_pig
|
judypig 發表於 17-12-4 14:03
但係我都係好想睇相

係囉
冢者FF
|
其實影相最好係google pixel,HTC有部機都唔差
minikin
|
樓主一定未見過mate 10
十一哥    發表於 17-12-5 07:57
洋洋
|
minikin 發表於 17-12-4 17:06
樓主一定未見過mate 10

我未見過,可以post 相比我見識吓嗎?
我係c奶
|
奇趣蛋 發表於 17-12-4 13:26
尋晚去左沙田新城市睇個粉紅燈飾, 真係幾靚, 但重點係部iphoneX, 影相真係好靚, 見人地0個D全部都係見燈唔 ...

其實究竟係I8影相靚還是X靚?
tired
|
我係c奶 發表於 17-12-4 17:11
其實究竟係I8影相靚還是X靚?

X 我未見過, 但我用I8, 又係影到好靚, 我去東歐攞佢來影相
Lorican
|
我用梗iPhone x 真係幾靚
但冇同華為比較過
BIGPAT
|
星期日, 下午去要排隊, 我相信夜晚更多人,

我發現, 賓賓好多............仲多過大陸...........

淪陷.........

仲地仲要化晒裝, 不同角度影..
AXG
|
我都覺得x影得靚
zone123
|
岩岩買完部機,
乜都唔識用旣程況下就咁影!
下次一定試下用夜影mode!

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
zone123
|
洋洋 發表於 17-12-4 17:08
我未見過,可以post 相比我見識吓嗎?

當時唔識用夜影e影!

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
lyh80115
|
用一半價錢嘅Mate10都有相同影相質素,Android機功能多啲,而且而家一樣咁順。
十一哥    發表於 17-12-5 07:57
洋洋
|
zone123 發表於 17-12-4 17:38
當時唔識用夜影e影!

你係 ipx or mate 10?
kenix_kwok
|
zone123 發表於 17-12-4 17:34
岩岩買完部機,
乜都唔識用旣程況下就咁影!
下次一定試下用夜影mode!

泥張好靚
洋洋
|
lyh80115 發表於 17-12-4 17:38
用一半價錢嘅Mate10都有相同影相質素,Android機功能多啲,而且而家一樣咁順。
...

想睇 mate 10 相,pls post