網購天地

跳至

首頁

尾頁

別墅

4px集運五件唔見左我一件,已經好多次搵客服,每次都係話要等貨倉反饋,之前話等到11月30仲未有貨就可以申請賠錢, 我30號問佢話俾多3日時間個倉搵,我Ok, 到4號再問,佢話倉未能核實,我叫佢賠貨錢同運費,佢話要等貨倉反饋!已經勁鬧佢,我話定一個限期到時都無一定要賠,佢無再覆我!可以點好?件貨幾百蚊

子爵府

lovetabo 發表於 17-12-4 19:18
4px集運五件唔見左我一件,已經好多次搵客服,每次都係話要等貨倉反饋,之前話等到11月30仲未有貨就可以申 ...

我情況差不多
11/11淘
到而家都未見過件貨
在缐客服永世唔覆
申請退款又拒絕我
打電話去問又話已幫我催
而家都唔知點

男爵府

回覆 lovetabo 的帖子

未必喺唔見,可能唔知掉咗一邊未送。我19集運咗四件貨,一件單送先,其餘三件唔見影,過咗成個幾星期未音訊,網上的追踪訊息只喺話到咗港的操作人, 上星期五無啦啦有人話喺我家樓下送貨,事前一個訊息都無
好啦收完, 今天我先收到他的訊息話貨會送,叫我保持手機開.

大宅

我尋晚係4px集運取貨, 又係無左2件, 真係煩.

男爵府

開心吸收勳章 想生BB熱投 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

我的情況也是這樣, 11月22日集運4件貨, 11月25日前後收到兩個提貨訊息(自提倉自取的), 但只收到兩個包裹, 每件包裹只有一件貨, 收少兩件, 由11月25日星期六開始, 不斷追問客服, 客服答倉庫核對中, 叫我等, 到11月30日我再問, 客服個時才同我登記反饋, 又要需要多3天工作日核對, 到今個星期一, 仍是答我已反饋, 叫我等多三天, 真的不知要幾到何時何月呀? 好彩我既貨只是普通貨, 不貴的, 要追佢地賠償, 又要等呀! 我只希望真的不是弄失, 想要回我的貨.

男爵府

好慘,我有3 件石沉大海。苦主們,你地有咩打算?

男爵府

我11.11集運三件,有兩件石沉大海,線上客服完全冇人回應。

別墅

回覆樓主:

我都係30號上去問客服,佢叫我比三日個倉搵,我12月4號再問話個倉未有回覆,今日再問佢又叫我等多三日,真係火都黎

子爵府

lovetabo 發表於 17-12-6 20:27
我都係30號上去問客服,佢叫我比三日個倉搵,我12月4號再問話個倉未有回覆,今日再問佢又叫我等多三日,真 ...

自從26/11佢話派件
到今日件貨係邊都唔知
缐上客服一直無覆

lovetabo    發表於 17-12-8 17:50

別墅

回覆樓主:

拖咗咁耐,你哋有無俾錢賣家?

別墅

little_lovebb 發表於 17-12-6 10:00
我的情況也是這樣, 11月22日集運4件貨, 11月25日前後收到兩個提貨訊息(自提倉自取的), 但只收到兩個包裹, ...

你有新消息嗎? 我這邊仲叫我多等三日等倉庫核實,但無講到時無結果咁點

男爵府

開心吸收勳章 想生BB熱投 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

lovetabo 發表於 17-12-7 18:49
你有新消息嗎? 我這邊仲叫我多等三日等倉庫核實,但無講到時無結果咁點
...

星期一客服叫我等多三日,我打算明天再追問客服咩情況呀!

伯爵府

虎到金來勳章

我都係苦主之一, 11月18日入庫, 到今日仲有3件未出, 日日追都唔出, 叫我12月10日未收到再通知退款, 又搵唔到淘寶介入, 錢又俾晒, 都唔知仲可以點. 對我地好無保障.完全投訴無門

別墅

pakyumama 發表於 17-12-7 23:44
我都係苦主之一, 11月18日入庫, 到今日仲有3件未出, 日日追都唔出, 叫我12月10日未收到再通知退款, 又搵唔 ...

我係收到幾件, 漏左一件, 物流顯示已簽收所以賣家唔受理.. 4PX就話要去倉搵, 搵到自然會寄番俾我, 但日日催日日問都無進展..

男爵府

little_lovebb 發表於 17-12-7 22:58
星期一客服叫我等多三日,我打算明天再追問客服咩情況呀!
剛問左客服, 回覆我少收的包裹係倉, 這幾天倉庫會補發給我了, 希望是真的!

lovetabo    發表於 17-12-8 17:53

伯爵府

虎到金來勳章

我今早聯系左, 又是說下星期補回,下星期都雙十二啦, 由11月底已說補, 補到現在還未補, 今早說沒法退款添,即除了等還是等

別墅

回覆 pakyumama 的帖子

等到10號都無就去集運訂單退款...

別墅

pakyumama 發表於 17-12-8 12:26
我今早聯系左, 又是說下星期補回,下星期都雙十二啦, 由11月底已說補, 補到現在還未補, 今早說沒法退款添,即 ...
唉我都係驚雙十二就攪到情況更複雜...

男爵府

little_lovebb 發表於 17-12-8 10:06
剛問左客服, 回覆我少收的包裹係倉, 這幾天倉庫會補發給我了, 希望是真的!
昨晚終於收到我之前少收的兩件包裹, 總算我的雙11可以畫上句號了!

首頁

尾頁

跳至