1-3歲

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

德寶半日國際n班(寶盈)收左仔仔,但學費都幾貴,半日要4千尾,全日要6千中。。請問有無用家可分享個到好唔好??

大宅

rachelme37 發表於 17-12-5 14:05
德寶半日國際n班(寶盈)收左仔仔,但學費都幾貴,半日要4千尾,全日要6千中。。請問有無用家可分享個到好 ...

我就嚟去in呀,請問interview問乜?
我仔細 B, 應該得私校收,所以如果德寶得咗我都希望讀。有朋友女女讀過OK

複式洋房

mrs.3845 發表於 18-1-16 14:47
我就嚟去in呀,請問interview問乜?
我仔細 B, 應該得私校收,所以如果德寶得咗我都希望讀。有朋友女女讀 ...

佢好簡單,問下佢顏色,入下金幣,填下顏色。。我個仔係7月B ..成舊飯,佢都收,其它園全部都唔收我個仔。 我報左國際班上午。

大宅

rachelme37 發表於 18-1-16 19:24
佢好簡單,問下佢顏色,入下金幣,填下顏色。。我個仔係7月B ..成舊飯,佢都收,其它園全部都唔收我個仔。 ...

德寶都收咗我仔啦

複式洋房

mrs.3845 發表於 18-2-5 22:15
德寶都收咗我仔啦

恭喜!!

大宅

rachelme37 發表於 17-12-5 14:05
德寶半日國際n班(寶盈)收左仔仔,但學費都幾貴,半日要4千尾,全日要6千中。。請問有無用家可分享個到好 ...

我囝讀德寶,我覺得老師不太有愛心,學校行政不透明,不會定期致電講下小朋友上學情況,不會安排觀課!
如果唔係我囝係龍年出世,又係細b, 無其他offer, 我係唔會讀,細囝下年報學校,我唔會再㨂佢!

男爵府

回覆樓主:

聽朋友講老師成日轉

複式洋房

回覆樓主:

我最後揀左梁省德。。。應該好過得寶掛。。

首頁

尾頁

跳至