興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我係ftm愛玩媽媽,1 仔(3yrs2mths) 1 女 ( 1 yr 4maths)
公園/沙灘/messyplay / 旅行/ 農莊/ 天台玩水 etc
我地係好動family ,想識更多理念相近既媽媽+BB
「小孩投入玩著就是成長」
BB 可以一齊出去玩, 媽媽可以有正常社交!
混齡bb 都非常歡迎~~~

複式洋房

回覆樓主

我仔13個月:mother:

複式洋房

lenaink 發表於 17-12-5 15:07
我係ftm愛玩媽媽,1 仔(3yrs2mths) 1 女 ( 1 yr 4maths)
公園/沙灘/messyplay / 旅行/ 農莊/ 天台玩水 et ...

我女2歲半,(emoji)(emoji)

別墅

回覆樓主

我女女21個月,有機會可以一齊玩呀!

別墅

回覆樓主:

Hello.我囡16個月,非常活躍,大膽。希望有機會一齊去多些地方玩。平日我都ok 的。play house. 公園 ,Disneyland etc ......

複式洋房

回覆樓主:

你好呀,大家既育兒理念好相似,不過我個b得四個月

複式洋房

回覆樓主:

我女女比教大,4歲9個月,會帶佢行山游水
但我係全職媽媽,只有星期六日可以參加活動

伯爵府

2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主

Hello 我都有興趣一齊玩啊。仔仔依家就快2歲
大家邊區呀?

複式洋房

回覆樓主

我都係好動媽媽,但我仔只有3個月大,可以加入嘛?

首頁

尾頁

跳至