興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

禁止訪問

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我朋友早排同狗狗去了北海道,佢係參加 Life Travel,坐私人飛機去

http://lifetravel.hk/website/?page_id=6592
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

esmehouse 發表於 17-12-6 16:13
我朋友早排同狗狗去了北海道,佢係參加 Life Travel,坐私人飛機去

http://lifetravel.hk/website ...

介唔介講下大概用咗幾錢,呢個我有少少興趣

大宅

I want to know too

伯爵府

回覆樓主

我有個狗友之前帶左隻史納莎去沖繩,都係跟life travel 去,問佢幾錢,佢話要十萬

禁止訪問

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Caleung 發表於 17-12-7 08:59
介唔介講下大概用咗幾錢,呢個我有少少興趣
最平都要幾萬一位,如私人飛機就要最少十萬一位
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

Tinny 發表於 17-12-8 00:01
我有個狗友之前帶左隻史納莎去沖繩,都係跟life travel 去,問佢幾錢,佢話要十萬
...

咁我諗我屋企果隻都係安守本份係香港算喇

禁止訪問

禁止訪問

別墅

esmehouse 發表於 17-12-6 16:13

http://lifetravel.hk/website ...

禁止訪問

禁止訪問

大宅

esmehouse 發表於 17-12-8 16:11
最平都要幾萬一位,如私人飛機就要最少十萬一位

私人飛機我要左要19萬!因為我隻係北京狗扁鼻,航空公司不能給予坐飛機倉底,怕五夠氣,一定要坐私人飛機!

首頁

尾頁

跳至