想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我13號DD,上星期尾開始個小腹冤冤地唔舒服,有一晚沖涼發現乳頭明顯變大了,不過只維持了一晚⋯而家個心囉囉巒~~

複式洋房

sasa0516 發表於 17-12-6 21:41
原來係咁,其實我知我好難有bb
因為試過n次瘤番發,做左n次手術
重切埋一邊,所以都要隨緣啦

你係咩瘤?我有子宮內膜異位症,有肌瘤,做過兩次朱古力瘤手術,醫生話我好難有bb, 就算有都好難keep。照過MRI, 子宮裡除咗有兩粒2cm大嘅肌瘤外,仲有好多好細點的,醫生唔建議全部都割,因為一來會生返出來,二來會為子宮造成太多疤痕,仲更加難受孕.....我前幾年做完朱古力瘤手術後,一路睇中醫調理,雖然中間有小x過,但最後喺前年終於順利生咗bb喇,仲好健康添!
所以你唔好灰心,雖然可能要等耐啲時間,仲總會有一日收到好消息架!

複式洋房

Rencyyeeyee 發表於 17-12-6 15:12
Wow..有啊,我14號,同你差唔多,努力呀!我都keep住肚仔陰陰痛。

祝大家一齊中獎!

複式洋房

sasa0516 發表於 17-12-7 07:36
我由 , 18歲就開始有水瘤,朱古力瘤,不斷重復又重復,重試過粒瘤爆埋,最大個次有7x9cm,重要3粒
卵巢都 ...

原來追緊第三個,繼續努力呀!

複式洋房

jaisy 發表於 17-12-7 17:25
12月11 dd, 頭先又驗,第二日偷驗,冇一分鐘+唔係晨尿都有線,我諗住keep住check 一排...
上次化學,都係日 ...

恭喜你呀!祝繼續加深,bb黐實你

複式洋房

jaisy 發表於 17-12-7 23:07
個胸好痛,同埋好眼訓,雙眼好似好乾成日都想訓。

恭喜晒呀!!而家有冇好似來m前的分泌?

複式洋房

lovedogsgirl 發表於 17-12-8 13:27
你地覺唔覺得對追第二胎存在矛盾感。好似我宜家巳經有一個,將所有愛同金錢上都俾晒佢,怕自己生多個時,點 ...

我都係追第二胎,當然錢同專注度一定會分薄咗,不過我唸可以邀請哥哥/姐姐一齊錫細佬妹,讓佢有參與感及被重視的感覺,同埋要多啲同佢傾計同攬吓佢,讓佢知道爸爸媽媽一樣好似以前咁錫佢

首頁

尾頁

跳至