小朋友交換聖誕禮物

cmanc
|
黎緊小朋友要交換禮物,唔知買咩俾佢地交換好,jm你地準備左咩俾小朋友去交換呀?
Poyau
|
cmanc 發表於 17-12-6 13:51
黎緊小朋友要交換禮物,唔知買咩俾佢地交換好,jm你地準備左咩俾小朋友去交換呀?
...

糖果
|
布藝狗仔造型手袋~
JlIl
|
文具+糖
mini_mushroom
|
我都係交返俾佢地自己諗,通常都係文具,背包果d,再唔係糖都得
starstarnes
|
糖雖然小朋友鍾意,但係唔健康WO,小朋友都唔好食太多
littlewo
|
我去十二蚊店執咗兩樣玩具
missannali
|
回覆 cmanc 的帖子

Lego 男女都啱玩
11B
|
...

幾大年齡同有無規定budget先得架! 呢度好多富豪太(唔知扮定真),閒閒哋提議1萬幾仟嘅嘢 (因up吓啫,就算信都係你俾錢)
Fishqqma
|
拎去邊度交換禮物
tszchungmama
|
...

有冇 budget?
cattz288
|
去執笠倉買左pack水彩筆
Angel_Rose
|
我想起小四果年,班主任話佢都玩埋一份,點知佢拎黎同人地交換嘅係......中英數練習各一本......
debbiekwan    發表於 17-12-6 21:33
kitty85
|
可以揀d用蜂蜜整既糖,屋企有盒little remedies蜂蜜棒糖,喉嚨痛果陣食會舒服好多,有時呀囡扭計我都俾支佢食既
BIGPAT
|
糖果最開心
我愛Corina
|
Angel_Rose 發表於 17-12-6 18:20
我想起小四果年,班主任話佢都玩埋一份,點知佢拎黎同人地交換嘅係......中英數練習各一本...... ...

抽中果個一定好開心
SuperChanB
|
muji 文具
Angel_Rose
|
我愛Corina 發表於 17-12-6 19:10
抽中果個一定好開心
我無抽中,呵呵
我愛Corina
|
Angel_Rose 發表於 17-12-6 20:22
我無抽中,呵呵

好彩
cakii
|
...

立體模型,好靚擦膠