有冇人係中環陳醫生到做Hifu?

Bingb
|

效果好嗎?

luvkaka
|
回覆 Bingb 的帖子

HIFU實好架喎。
rococo
|
一個療程價錢大概多少?
miffyumiffy
|
有興趣
celiaroyfamily
|
我只做左一次,已二星期吾覺太大分別,做完腮頸出左好多暗蒼,但是我也join了,希望之後效果顯著
roundabout
|
甚麼是hifu? 那個陳醫?

Bingb
|
celiaroyfamily 發表於 17-12-6 17:38
我只做左一次,已二星期吾覺太大分別,做完腮頸出左好多暗蒼,但是我也join了,希望之後效果顯著 ...

你指兩個星期後冇乜分別,即是近乎打回原形?
Bingb
|
celiaroyfamily 發表於 17-12-6 17:38
我只做左一次,已二星期吾覺太大分別,做完腮頸出左好多暗蒼,但是我也join了,希望之後效果顯著 ...

你是否陳耀X醫生做?
kyn2017
|
我打咗4次,效果唔大,虎紋直情冇效果
|
係陳醫生,佢話一個月後效果最好,宜家二星期未見太大分別
Bingb
|
kyn2017 發表於 17-12-6 17:53

你搵陳醫生?
Bingb
|
celiaroyfamily 發表於 17-12-6 17:58

你面部多肉及鬆馳嗎?
呢度之前啲JM講到效果好好咁
Bingb
|
kyn2017 發表於 17-12-6 17:53

四次即join埋佢萬多元三次個plan?
星仔媽媽
|

早已加咗價,試做3888,三次$23800。
我9月做咗第一次,完全唔覺有改善已經join咗,唯有寄望之後幾次有效。
Bingb
|
星仔媽媽 發表於 17-12-8 00:54

九月到而家已經三個月。聽說就算韓國機,效果幾個星期至一個月應該有啲嘢睇。
jarjane
|
星仔媽媽 發表於 17-12-8 00:54

所以我好怕要開course的療程,呢個價錢做到美國機了,唔需要分幾次做韓國機
Bingb
|
jarjane 發表於 17-12-8 01:11
所以我好怕要開course的療程,呢個價錢做到美國機了,唔需要分幾次做韓國機
...

佢部機叫Twinkle,唔知好不好。
jarjane
|
Bingb 發表於 17-12-8 01:54
佢部機叫Twinkle,唔知好不好。

呢部真係唔識
韓國機要做四次,加埋嘅價錢等如美國機一次, 同樣係由醫生做…… 我個人可能會選擇更高能量的Fda美國機。
Bingb
|
celiaroyfamily 發表於 17-12-6 17:58

JM, So far 見到效果嗎?
|
腮位好像明顯左其他不太大